Yusuf7878 Yetkin Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.618 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 2.965 10 Ağustos 2025 #11 mahsun315 dedi: Hepsiburada'dan almıştım. Diğer markaların beyazları çok daha pahalıydı. 41 bin TL gibi. Ya 2 tane oyun oynuyorum 1 TB bile bana çok geliyor. Şu anki sistemim 1 TB toplam kullandığım alan 300 GB. Aslında Nitro alacaktım fakat beyaz tema olsun istedim yoksa Nitro daha ucuzdu. Beyaz 9070XT Gigabyte göremedim. Aynı fiyata beyaz kablolu hem de beyaz PSU bulamadım. Genişletmek için tıkla... İlla beyaz kablolu almana gerek yok ki? Siyah alırsın sonradan beyaz sleeve kablo eklemesi yapardın.
mahsun315 dedi: Hepsiburada'dan almıştım. Diğer markaların beyazları çok daha pahalıydı. 41 bin TL gibi. Ya 2 tane oyun oynuyorum 1 TB bile bana çok geliyor. Şu anki sistemim 1 TB toplam kullandığım alan 300 GB. Aslında Nitro alacaktım fakat beyaz tema olsun istedim yoksa Nitro daha ucuzdu. Beyaz 9070XT Gigabyte göremedim. Aynı fiyata beyaz kablolu hem de beyaz PSU bulamadım. Genişletmek için tıkla... İlla beyaz kablolu almana gerek yok ki? Siyah alırsın sonradan beyaz sleeve kablo eklemesi yapardın.
KS KS M mahsun315 Gelişen Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 1 10 Ağustos 2025 #12 Yusuf7878 dedi: İlla beyaz kablolu almana gerek yok ki? Siyah alırsın sonradan beyaz sleeve kablo eklemesi yapardın. Genişletmek için tıkla... forumda bunla ilgili konuda açmıştım öneri gelmeyince böyle yapmak zorunda kaldım
Yusuf7878 dedi: İlla beyaz kablolu almana gerek yok ki? Siyah alırsın sonradan beyaz sleeve kablo eklemesi yapardın. Genişletmek için tıkla... forumda bunla ilgili konuda açmıştım öneri gelmeyince böyle yapmak zorunda kaldım