95.000 TL bütçe ile RX 9070 XT'li sistem önerisi

Bütçe
95.000 TL

furkansama

Üyecik
Arkadaşlar merhaba. 95.000 TL bütçem var. Hazır sistem ya da toplama sistem almak istiyorum. Ekran kartı olarak RX 9070 XT olsun istiyorum. Bütçem dahilinde ve istediğin ekran kartı olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum. Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum, ara sıra hikayeli oyunlar oynuyorum. Buna göre öneri yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

900 TL fark ile Patriot Viper Venom CL30 RAM'leri seçerseniz çok daha iyi olur.

Hocam teşekkür ederim ancak Gamepower kasa ve PSU tercih etmek istemiyorum.

Ben de 2 sistem buldum.
Diğeri ise

PC hocası sisteminde anakartı B850M-K olarak değiştireceğim ve sıvı soğutmayı da ASUS Prime LC 360 ile değiştirip almayı düşünüyorum.

Diğer sistemde ise anakartı Gigabyte B850M Force ile değiştirip SSD'yi de Kioxia Exceria Basic 1TB değiştirip satın almayı düşünüyorum.

Bu iki sistemi bulabildim. Hangisi daha mantıklı olur?

PC Hocasi RAM'leri çok kötü bilginize CL46.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tebilon sistem mantıklı aslında 32 GB RAM büyük avantaj tek eksisi 5600MHz olması ama büyük bir fark oluşturmaz. Tebilon sistemi alırdım.

Tebilon sistem mantıklı aslında 32 GB RAM büyük avantaj tek eksisi 5600MHz olması ama büyük bir fark oluşturmaz. Tebilon sistemi alırdım.

Hocam bir sorum olacak; RAM'lerde çip oluyormuş. Sistemde kullanılan RAM'ler hangi çip, bilginiz var mı? Ayrıca 5600 MHz sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir sorum olacak; RAM'lerde çip oluyormuş. Sistemde kullanılan RAM'ler hangi çip, bilginiz var mı? Ayrıca 5600 MHz sorun yaratır mı?

Çip konusunda bir bilgim yok. 5600MHz konusunda da aşırı fark yaratacağını düşünmüyorum belki %1 %2 falan.

6000 CL30 olsun, çip önemi var. Patriot o yüzden tercih ediliyor şu anda...

B840/A620 yerine B650/B850 çipset tercih et. 6000 MT/s CL30 modüllerden şaşma, forumu az gezersen çok sorun var... @furkansama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…