95.000 TL'ye kadar hazır sistem tavsiyesi

Bütçe
95.000 TL

Yelleeror

Becerikli
5070 Ti'lı bir sistem alacağım. İyi bir sistem almak istiyorum fakat maalesef ki param 5070 Ti gibi bir karta sınır olarak yetiyor. Açıkçası bu yüzden hem iyi hem de F/P bir kasa almak istiyorum bu yüzden de baktığım sitelerde en iyi şu an 96.000 TL, taksit vade farkıyla 100.000 TL. Taksit olsa daha iyi olur açıkçası ama kötü bir PSU veya kötü A serisi bir anakart istemem. Bütçeme göre hazır sistemler nedir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsi önerim beklemen yönünde. Super serisi yakın.

Şahsi önerim beklemen yönünde. Super serisi yakın.

Hocam süper serisini bilmiyorum, ne zaman gelecek ama sizce süper serisini beklemeye gerek var mı? Zaten süper Ti altında bir kart, Ti süper ise Ti üstü olduğu için daha pahalı olur.

Hocam süper serisini bilmiyorum, ne zaman gelecek ama sizce süper serisini beklemeye gerek var mı? Zaten süper Ti altında bir kart, Ti süper ise Ti üstü olduğu için daha pahalı olur.

5000 serisi şu an üretilmediği için ateş pahası. Super serisi ilk çıktığında olmasa da fiyatı performansına göre daha makul olacaktır diye düşünüyorum. 9000 serisi ilk çıktığında RTX 5070 Ti RX 9070 XT'den taş çatlasın 10.000 TL daha fazlaydı.

Super serisi çıkış zamanında ucuzlar mı 5070 Ti diyorsunuz? Peki, tahmini ne zaman çıkacak süper serisi?

Hocam super gelir mi ki artık? RAM krizinden sonra iptal oldu diye düşünüyordum. Belki direkt 6000 serisi kartlar gelir 2027 başında.

Hocam vallahi düşüncem 6000 serisinin ertelenmesi veya daha geç çıkması gibi duruyor ki 6000 serisi 2027 başı gibi çıksa bile o zaman 5070 Ti gibi bir kart eskimez halen daha güncel kalır zaten 3 4 sene kullanıp yüksek ihtimalle 6000 serisine geçerim.
Sizce ne yapmalıyım aslında iki ay önce PC hocasının topladığı sistem hem bayağı iyi 32 GB RAM falan tamı tamına 90k canavar bir sistem idi maalesef o zaman param yoktu o yüzden dolayı şimdi en azından böyle bir indirim yakalamak söz konusu ise güzel secenekler bulunabilir 90k civarına.

Bence bekleme, internetteki sitelere veya kampanya yapan yayıncıların sosyal medya hesaplarına bak. Güncel güzel paketler olabiliyor, öyle iyi bir kampanya yakalayıp alabilirsin.

Toplanmış tam bir sistem olarak fiyatları takip etmedim. Parça parça alıyorum genelde ben.

Bekle bekle zamanla daha fp kartlar gelecek mi, sanmıyorum. 3 gb'lik modüllerle gelirse yeni kartlar zaten 18 gb, 24 gb vramlar görürüz. Bu da daha yüksek fiyatlar demek hâliyle. Bence bütçeniz varsa alın. Bu aralar sanki kampanyalar da sık oluyor gibi karne dönemi, yaz dönemi olduğu için.

Ben kendim beyaz 9060 XT 16 gb bakıyorum. 6-9 taksitle uygun fiyata bulsam alırım hemen.

Hocam vallahi dediğim gibi bir sistem vardı gayet iyiydi onun gibi aynısı daha yüksek fiyata gelse biraz daha yeni alınır ama aynı fiyatları yüksek ihtimal gelmez gene de 100k dahi olsa çok iyi şu an 95k taksit faizi ile 100klık bir sistemde Colorful 5070 Ti bence cok iyi degıl insan ister MSI falan anakart 8 fazlı falan ve üç taksit imkanı 100.000 TL 4K taksit faizi açıkçası şu zamanlarda önümüzdeki bir ay içerisinde indirimler olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…