95.000 TL'ye kadar hazır sistem tavsiyesi

Bütçe
95.000 TL
Colorful benim en sevdiğim marka 5070'ine gözüm gidiyor ama hem pahalı hem de kasama sığmaz o kart.

Hocam, benim bulabildiğimin en iyisi bu tebilon.com. Anakartı Gigabyte B650M, işlemci soğutucuyu da MSI 240 mm sıvı soğutucu seçince 100.900 TL yapıyor. Diğer sitelerden de baktım ama ekran kartı markası Colorful diye önermek istemedim. Colorful kötü marka değil ama kullandıkları seri Battle Ax serisi 5070 Ti'a yakışacağını düşünmüyorum.

Colorful benim en sevdiğim marka 5070'ine gözüm gidiyor ama hem pahalı hem de kasama sığmaz o kart.

Vallahi hocam bende hazır sistem almıstım gecen sene şu an yeni sistem için de direkt kasayı satacağım.

Hocam vallahi bende tam 3 taksit vade farkı ile 100k İncehesap'tan sistem toplamıstım açıkçası hiç de fena değildi şu an attıgınızdan biraz daha iyi de vade farkı 4K mı ne tam olarak yani şimdi birazcıkın indirim olsa 85k gibi fiyatlara sadece bilgisayarı cozsem en baba vade farkı 91k falan olsa gene kâfi.

Son düzenleme:
Son 1 senede çok yükseldi fiyatlar. Ben geçen sene aynı sistemi (5070Ti, Ryzen 7 7800X3D, 32GB DDR5 6000MHz) 71k'ya felan almıştım. RAM krizinden sonra bir daha piyasaya dönüp bakmadım bile. Arkadaşların dediği gibi ya yeni seri ekran kartlarını bekleyin ya da direk alın, çünkü hiçbir şeyin fiyatı düşmüyor anca yükseliyor.

Hocam sizce üç taksit peşin fiyatına nasıl bir kasa bana bayağı iyi geldi başka seçeneklere de bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…