Simon Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.120 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.708 2 Mayıs 2025 #11 Kostes dedi: Anladım peki redmi Note 13 neden olmaz peki? Genişletmek için tıkla... Redmi'nin Turbo serisi disinda (satilmiyor ulkemizde) ulkemizde hicbir modeli mantikli degil. Islemci olarak Samsung'un gerisinde ana ekran akicigiligi olsun guncelleme destegi olsun daha iyidir A16.
Kostes dedi: Anladım peki redmi Note 13 neden olmaz peki? Genişletmek için tıkla... Redmi'nin Turbo serisi disinda (satilmiyor ulkemizde) ulkemizde hicbir modeli mantikli degil. Islemci olarak Samsung'un gerisinde ana ekran akicigiligi olsun guncelleme destegi olsun daha iyidir A16.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.652 Makaleler 9 Çözümler 11 Beğeniler 1.922 Yer Karabük 2 Mayıs 2025 #12 Kostes dedi: Anladım çok teşekkür ederim A16 ya bakacağım. Genişletmek için tıkla... İkinci el tercih eder misiniz bir de hocam? İkinci el olarak çok daha iyi seçenekler var.
Kostes dedi: Anladım çok teşekkür ederim A16 ya bakacağım. Genişletmek için tıkla... İkinci el tercih eder misiniz bir de hocam? İkinci el olarak çok daha iyi seçenekler var.
KS KS Kostes Başarılı Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 139 Beğeniler 61 2 Mayıs 2025 #13 Asily dedi: İkinci el tercih eder misiniz bir de hocam? İkinci el olarak çok daha iyi seçenekler var. Genişletmek için tıkla... Dostum anneme alacağımız için sıfır cihaz olması önemli, bir de teknoloji desteğinden yararlanalım diyoruz.
Asily dedi: İkinci el tercih eder misiniz bir de hocam? İkinci el olarak çok daha iyi seçenekler var. Genişletmek için tıkla... Dostum anneme alacağımız için sıfır cihaz olması önemli, bir de teknoloji desteğinden yararlanalım diyoruz.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.652 Makaleler 9 Çözümler 11 Beğeniler 1.922 Yer Karabük 2 Mayıs 2025 #14 Kostes dedi: Dostum anneme alacağımız için sıfır cihaz olması önemli, bir de teknoloji desteğinden yararlanalım diyoruz. Genişletmek için tıkla... Öğrenciyseniz Samsung Eğitim Kampanyasından yararlanabilirsiniz. İndirimler oluyor orada yani.
Kostes dedi: Dostum anneme alacağımız için sıfır cihaz olması önemli, bir de teknoloji desteğinden yararlanalım diyoruz. Genişletmek için tıkla... Öğrenciyseniz Samsung Eğitim Kampanyasından yararlanabilirsiniz. İndirimler oluyor orada yani.
HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.514 Çözümler 2 Beğeniler 865 2 Mayıs 2025 #15 Bence telefoncudan 9500 tl üstü bir telefon alıp 9499 liralık fatura kestirin. Bu fiyata adam akıllı telefon zor.
Bence telefoncudan 9500 tl üstü bir telefon alıp 9499 liralık fatura kestirin. Bu fiyata adam akıllı telefon zor.