https://www.n11.com/urun/msi-meg-co...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel MSI ekosistemi kurduğun için eğer ekosistem bağlılığı istiyorsan net tavsiye modelimdir, kendim kullanıyorum bu modeli ve alev topu dedikleri 14900k'yı soğutuyorum daha ne olsun? OCCT Power testinde ayarladıgım sessiz eğrilerle (gerçekten sıfır ses) 85 derece, biraz daha agresif eğrilerle 77 derece, köklersem de 72 derecelere düşebiliyor ki bu test OCCT Power testi, 36 derecelik bir oda ortamında aldığım sonuçlar olduğunu ve kasa fanlarımın en kısıkta olduğunu da belirteyim (kasa modeli MEG prospect 700r). Oyunlarda ise 70 derece altında kalan ve 4-5 çekirdeğin 6ghz'e eriştiği bir işlemci elde edebiliyorum. İşlemcimde undervolt falan yok tamamen ''alev topu'' diye etiketledikleri şekilde, fabrikadan çıktığı gibi. 700r model kasadan memnunum ancak fiyatının hakkını vermiyor, çevre sağolsun 7000 tl gibi bir fiyata aldım ve 10000 tl üstü verilmez bu kasaya, mpg serisindeki hava akışı güzel kasalara yönelmek mantıklı olacaktır bu bağlamda.