9800X3D ne kadara alınmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Isentropic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 366
  • Etiketler Etiketler
    9800x3d

Isentropic

Uzman
İncehesap'ta indirime girecekmiş. Yeni işlemci olduğundan dolayı almak için en kârlı zamanı kestiremiyorum. Sizce bu işlemci kaç TL fiyatta satılırsa "evet, bu fiyatı hak ediyor ve alınır" denir?

İncehesap'ta indirime girecekmiş. Yeni işlemci olduğundan dolayı almak için en kârlı zamanı kestiremiyorum. Sizce bu işlemci kaç TL fiyatta satılırsa "evet, bu fiyatı hak ediyor ve alınır" denir?

Abi işlemci $475'dan Amerika'da çıkış yaptı. KDV + masrafları eklerseniz 21 ve 22TL'ye bulursak yapışıcaz.

9700X daha mantıklı bu sıralar.
Hocam aslında 7800X3D almayı düşünüyordum fakat şu an 19-20k bandında satıldığı için en azından bu fiyattan onu almaktansa hazır indirime girecekken 9800x3d daha mantıklı olur diye düşündüm (İndirimin gerçekten "indirim" olacağı da henüz belli değil). 7800x3D keşke 15k bandında olsa benim için yeterli bir işlemci.

33K'den listelemiş işlemciyi. Piyasada 24 25e bulunuyor zaten ne kadar indircekler ki 24 bile dese piyasa fiyatı?

22.600 TL'ye indirmişler uzun zamandır kullanmadığım kartım ile aldığım için limite takıldım malesef . Değişeyim derken stok bitti. Kısmet olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…