Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.758 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 24 Ekim 2025 #11 Koneko Toujou dedi: Gelmediğini söylerlerse son sevkiyatın ne zaman geldiğini sor. Sevkiyatlar arası 2 gün oluyor. Sonrakinde gelir yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Sayım var mış, cumartesi ya da pazar gelin dediler.
Koneko Toujou dedi: Gelmediğini söylerlerse son sevkiyatın ne zaman geldiğini sor. Sevkiyatlar arası 2 gün oluyor. Sonrakinde gelir yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Sayım var mış, cumartesi ya da pazar gelin dediler.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.864 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 24 Ekim 2025 #12 Ethem Efe dedi: Sayım var mış, cumartesi ya da pazar gelin dediler. Genişletmek için tıkla... Sayıma bu kadar erken başlamaları garip. Genelde akşamüstü olur. 6'dan sonra falan.
Ethem Efe dedi: Sayım var mış, cumartesi ya da pazar gelin dediler. Genişletmek için tıkla... Sayıma bu kadar erken başlamaları garip. Genelde akşamüstü olur. 6'dan sonra falan.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.758 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 24 Ekim 2025 #13 Anlamadım bende, hafta sonu artık. Koneko Toujou dedi: Sayıma bu kadar erken başlamaları garip. Genelde akşamüstü olur. 6'dan sonra falan. Genişletmek için tıkla... Koneko Toujou dedi: Sayıma bu kadar erken başlamaları garip. Genelde akşamüstü olur. 6'dan sonra falan. Genişletmek için tıkla... Gerçi mesai vermiyorlarmış sayımda, saçmalık ya. Bizim benzinlikte bile başka firma gelip gece sayım yapıyor. Koneko Toujou dedi: Sayıma bu kadar erken başlamaları garip. Genelde akşamüstü olur. 6'dan sonra falan. Genişletmek için tıkla... Aldım, bugün bile vardı hatta sonuncuyu aldım. Çok hafif ve güzel duruyor kalite olarak. Dosya Ekleri IMG_20251104_002854.webp 6,8 MB · Görüntüleme: 108 IMG_20251104_003007.webp 5,4 MB · Görüntüleme: 23 IMG_20251104_003019.webp 5,1 MB · Görüntüleme: 61 IMG_20251104_003036.webp 5,8 MB · Görüntüleme: 69 Son düzenleme: 4 Kasım 2025
Anlamadım bende, hafta sonu artık. Koneko Toujou dedi: Sayıma bu kadar erken başlamaları garip. Genelde akşamüstü olur. 6'dan sonra falan. Genişletmek için tıkla... Koneko Toujou dedi: Sayıma bu kadar erken başlamaları garip. Genelde akşamüstü olur. 6'dan sonra falan. Genişletmek için tıkla... Gerçi mesai vermiyorlarmış sayımda, saçmalık ya. Bizim benzinlikte bile başka firma gelip gece sayım yapıyor. Koneko Toujou dedi: Sayıma bu kadar erken başlamaları garip. Genelde akşamüstü olur. 6'dan sonra falan. Genişletmek için tıkla... Aldım, bugün bile vardı hatta sonuncuyu aldım. Çok hafif ve güzel duruyor kalite olarak.