Draugr Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 193 Beğeniler 246 14 Ocak 2024 #1 Remote play ile bağlandık ama olmuyor. Arkadaşımda EA hesabı ve oyun yok. F tuşuna basınca hiç kimse çıkmıyor.
Remote play ile bağlandık ama olmuyor. Arkadaşımda EA hesabı ve oyun yok. F tuşuna basınca hiç kimse çıkmıyor.
Çözüm Enderez 14 Ocak 2024 Hocam oyun sende olsa yeter. EA Play açsın, ekleyin birbirinizi sonra oyun içinden davet edeceksin.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 14 Ocak 2024 #2 EA hesabı yoksa nasıl oynamayı düşünüyorsunuz? Artı 0 Eksi
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 14 Ocak 2024 #3 Oyunun demo sürümünü indirsin arkadaşın. Ondan sonra da EA Play'den ikiniz de oyuna girin ve sen ona davet at çevrimiçi olarak. Artı 0 Eksi
Oyunun demo sürümünü indirsin arkadaşın. Ondan sonra da EA Play'den ikiniz de oyuna girin ve sen ona davet at çevrimiçi olarak.
Enderez Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 521 Çözümler 5 Beğeniler 731 14 Ocak 2024 #4 Hocam oyun sende olsa yeter. EA Play açsın, ekleyin birbirinizi sonra oyun içinden davet edeceksin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 4 Beğeniler 911 Yer Albuquerque 14 Ocak 2024 #5 Enderez dedi: Hocam oyun sende olsa yeter. EA Play açsın, ekleyin birbirinizi sonra oyun içinden davet edeceksin. Genişletmek için tıkla... Oyun diğerinde yoksa nasıl oynayacak? Artı 0 Eksi
Enderez dedi: Hocam oyun sende olsa yeter. EA Play açsın, ekleyin birbirinizi sonra oyun içinden davet edeceksin. Genişletmek için tıkla... Oyun diğerinde yoksa nasıl oynayacak?
Enderez Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 521 Çözümler 5 Beğeniler 731 14 Ocak 2024 #6 walter wick dedi: Oyun diğerinde yoksa nasıl oynayacak? Genişletmek için tıkla... EA'de indirme kısmında arkadaşımda var kısmı var oradan indirecek illaki almasına gerek yok. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Oyun diğerinde yoksa nasıl oynayacak? Genişletmek için tıkla... EA'de indirme kısmında arkadaşımda var kısmı var oradan indirecek illaki almasına gerek yok.
Windows Vista Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 668 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 653 14 Ocak 2024 #7 Draugr dedi: Remote play ile bağlandık ama olmuyor. Arkadaşımda EA hesabı ve oyun yok. F tuşuna basınca hiç kimse çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun yoksa nasıl oynayacaksınız? Beraber oynamak için yan yana olmanız lazım. Enderez dedi: EA'de indirme kısmında arkadaşımda var kısmı var oradan indirecek illaki almasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa sizden öğrendim çok güzel özellikmiş. Artı 0 Eksi
Draugr dedi: Remote play ile bağlandık ama olmuyor. Arkadaşımda EA hesabı ve oyun yok. F tuşuna basınca hiç kimse çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun yoksa nasıl oynayacaksınız? Beraber oynamak için yan yana olmanız lazım. Enderez dedi: EA'de indirme kısmında arkadaşımda var kısmı var oradan indirecek illaki almasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa sizden öğrendim çok güzel özellikmiş.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 14 Ocak 2024 #8 Windows Vista dedi: Hocam ilk defa sizden öğrendim çok güzel özellikmiş. Genişletmek için tıkla... Aynı özellik It Takes Two'da da var. Şu anda başka oyunda yok. Artı 0 Eksi
Windows Vista dedi: Hocam ilk defa sizden öğrendim çok güzel özellikmiş. Genişletmek için tıkla... Aynı özellik It Takes Two'da da var. Şu anda başka oyunda yok.
Windows Vista Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 668 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 653 14 Ocak 2024 #9 Kedicik dedi: Aynı özellik It Takes Two'da da var. Şu anda başka oyunda yok. Genişletmek için tıkla... A Way Out oynamıştım çok güzeldi fakat It Takes Two oynamadım bir ara bakmayı düşünüyorum. 30 TL'ye Sea of Thieves yerine 40 TL'ye A Way Out almıştım keşke Sea of Thieves alsaymışım İkisine de zam geldi ama. Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Aynı özellik It Takes Two'da da var. Şu anda başka oyunda yok. Genişletmek için tıkla... A Way Out oynamıştım çok güzeldi fakat It Takes Two oynamadım bir ara bakmayı düşünüyorum. 30 TL'ye Sea of Thieves yerine 40 TL'ye A Way Out almıştım keşke Sea of Thieves alsaymışım İkisine de zam geldi ama.