theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
İyi sosyaller. A1 ehliyetim mevcut, bunu A2 yapmak istiyordum ama sürücü kursuma yazdığımda ücreti 12.000 TL'ymiş. Bu 5.000 falan değil miydi? Araç ehliyetini sorduğumda da 18.000 TL dedi ama 30'u buluyor diye biliyorum. Aydınlatırsanız mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette araştırınca bu şekilde yazıyor.

A1 ehliyetini A2 sınıfına yükseltmek için 2026 yılında ortalama 11-15 bin TL civarı bir bütçe gerekebilir. Bu maliyet, yaklaşık 8.000-11.000 TL civarı kurs ücreti (fark dersleri) ile 4.355 TL'lik harç ve değerli kağıt bedeli toplamından oluşur. Teorik sınavdan muaf olup sadece direksiyon sınavına girilir.

A1'den A2 sınıfına yükselteceğinize direkt A sınıfını tercih etsenize, zaten A1 sahibi iseniz tecrübeli bir sürücüsünüzdür. Ben B'den geçiş yaptığım ve 50 cc ile başladığım için A2 aldım. Tabii takdir sizin.

Artı -1 Eksi
A1'den A2 sınıfına yükselteceğinize direkt a sınıfını tercih etsenize, zaten A1 sahibi iseniz tecrübeli bir sürücüsünüzdür. Ben B'den geçiş yaptığım ve 50 CC ile başladığım için A2 aldım. Tabii takdir sizin.

A'nın şartları, ya 24 yaşında olacaksın ya da 2 yıllık A2 ehliyetin olmalı. A1'de sürdüğün motor maksimum 125 cc, A ile A1 arasında ciddi fark var.

A1'den A2 sınıfına yükselteceğinize direkt a sınıfını tercih etsenize, zaten A1 sahibi iseniz tecrübeli bir sürücüsünüzdür. Ben B'den geçiş yaptığım ve 50 CC ile başladığım için A2 aldım. Tabii takdir sizin.

Yaşım 18. Düz A ehliyeti 20 yaşında falan alınıyor hocam. 250 cc bir motor almayı planlıyorum, o yüzden geçmeyi düşünüyordum A2'ye.

A'nın şartları, ya 24 yaşında olacaksın ya da 2 yıllık A2 ehliyetin olmalı. A1'de sürdüğün motor maksimum 125 CC, a ile A1 arasında ciddi fark var.

24 müydü o ya?