A101'de çalışmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 401
  • Etiketler Etiketler
    a101
Yer
İzmir
A101'de işe girdim bugün 13.00 da girdim 21.40 civarı çıktım. İlk gün temizlik reyon düzenleme ve kasa görevlisinin yanında durdum. Yarın kasaya ben bakacağım kolay dediler ama sıkıntılı bazı ürünler barkodları okumuyor iade ve etiketli olmayan ürünlerin kodunu aklında tutmak zorundayım. El çabukluğum yok yavaşım ve sıra olacak da büyük ihtimal stres bazı müşterilerde sıkıntı çıkaracak gibi duruyor kadro fena değil müdürü egoist biri diye beklerdim ama fazla ego yok (şu anlık) bakalım ne kadar dayanabileceğiz. Tek artısı evime 10 dakika mesafede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müdür iyiyse sıkıntı yok, idare edersin hocam. Müşterileri de pek takma, bazen etiket değiştirince zamı sizin yaptığınızı sanıp saldırabilirler dikkatli olun yeter.

Hayırlı olsun, alışma sürecini hızlı atlatırsınız.

İyi gibi de hafif ego sezdim kasa sıkıntı çıkarıcak bana.
Hocam herkesin bir huyu var, sen sağduyulu davranmaya çalış. O ilk zamanlarda öyle olur, sonra yumuşar. Benim çalıştığım tekstil atölyesinin sahibi abla aynı sıfır bir tarzı dizilerde ki gardiyanlar gibiydi. Sonra biraz böyle inceledikten sonra sıcak davranmaya başladı.

Market sektörünü asla ve asla tavsiye etmiyorum. Zira kendine saygın varsa market sektörüne girmessin. Onun yerine MediaMarkt gibi büyük firmalara girmeye çalış. Sonuçta alman firması, personeline hep değer verir. Günde 8 saatten fazla çalışmassın kafan rahat olur. Teknosa ve Vatan gibi yerleri değerlendirebilirsin. A101,BİM,ŞOK gibi yerlerde personel fazla durmuyor. Ayrıca yemek paranı karşılamıyorlar kendi cebinden vermek zorundasın. Kekmi aldın,bisküvimi aldın parasını ödemek zorundasın.

MediaMarkt işe başladığın günden itibaren yemek paranı yatırır. Aylık 6500 TL yemek parası var. 25 Bin TL'nin altında maaş almassın ve primleride var. Ben 4 sene çalıştım sektör değişikliğinden dolayı ayrılmaya karar verdim. Hem teknolojini geliştirirsin sınavlar oluyor, sınavlara girersin. Benden sana tavsiye, yol yakından bu market sektörünün yanından bile geçme.

Hemen istifanı ver kendini yakma.

A101 de de yemek parası veriliyor 4000 lira hadi üzerinden.

Hemen istifanı ver kendini yakma.
Biraz para gelsin ayrılıcam zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…