Kimi sattıklarıyla fiziksel sağlığa, kimi sattıklarıyla da psikolojik sağlığa katkı sağlamaya devam ediyor. Yerli marka RTX 3050 ekran kartlı bir dizüstü 2.5 hafta önce 36.3k fiyata satılmıştı, ona göre daha iyi konumda en azından. Marketlerin bilgisayarlara yönelik satışları da derinlere daldırıyor insanı, kitleye kitle kitleyebildiğince.
Kasanın tasarımına bakınca bile 200 FPS düştü Şaka bir yana, hani böyle bi' 15-18K aralığında olsa belki alınıp modifiye edilebilir, ekran kartı falan değiştirilebilir diye düşünüyorum ancak bu fiyata bu bilgisayarın iki katı falan bilgisayar alabilirsiniz.
İstediği fiyatı koymakta özgür değil mi? Bu sistemde amaç kârı olabildiğince arttırmaktır.
RTX 3050'li masaüstünü 27.000 liraya satmaya da ne desem bilemiyorum. Zaten bilgisayar alacak çoğu kişinin araştırmadan almayacağına inanıyorum, inanmak istiyorum.
İstediği fiyatı koymakta özgür değil mi? Bu sistemde amaç kârı olabildiğince arttırmaktır.
RTX 3050'li masaüstünü 27.000 liraya satmaya da ne desem bilemiyorum. Zaten bilgisayar alacak çoğu kişinin araştırmadan almayacağına inanıyorum, inanmak istiyorum.
Arkadaşıma uyuz olduğum ve üzüldüğüm için bu konuyu açtım belki orada yaşayan falan vardır diye. Tekirdağ'da böyle bir yer var mış. Arkadaşım bilgisayarlardan anlamıyor bir de gitmiş bize sormadan PC(?) almış. PC almasında mesele yok şu an ama olay şu: Aldığı PC şu; https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...11h-q-ing-dizustu-bilgisayar-pm-HBC00005FTR3G
Bu bilgisayar "evdiz" mağazasında normal fiyatı 34 bin. Evet 34 bin şakasız. Arkadaşım bir de bunu taksitle almış yapmışlar 39 bin. İade de kabul etmiyorlarmış şu anda sebebi kutunun açılmış...
Arkadaşıma uyuz olduğum ve üzüldüğüm için bu konuyu açtım belki orada yaşayan falan vardır diye. Tekirdağ'da böyle bir yer var mış. Arkadaşım bilgisayarlardan anlamıyor bir de gitmiş bize sormadan PC(?) almış. PC almasında mesele yok şu an ama olay şu: Aldığı PC şu; https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...11h-q-ing-dizustu-bilgisayar-pm-HBC00005FTR3G
Bu bilgisayar "evdiz" mağazasında normal fiyatı 34 bin. Evet 34 bin şakasız. Arkadaşım bir de bunu taksitle almış yapmışlar 39 bin. İade de kabul etmiyorlarmış şu anda sebebi kutunun açılmış...
Bilgisayar gibi pahalı eşyalar alırken bu tarz durumlar yaşamamak için biraz daha dikkatli olmak gerekiyor. Bunların bu fiyatı koyma nedeni de alacak birilerinin çıkacağına dair umutlu olmaları. Ne zaman satamazlar işte o zaman fiyatları düşüreceklerdir.
Öte yandan paket açılmış olsa da on dört gün içinde iade hakkı var diye biliyorum. Belki yanlıştır bilemem ama aklımın bi' köşesinde böyle bir bilgi kalmış.
Üç harfli marketlerden teknolojik aletler alınmaz deyince de yorumum, beğenmeme ifadesinin saldırısına uğruyor. Neden alınsın? Herkes her ürünü satmak zorunda değil.