Trafikte fazla aralara giren biri değilim. Girdiğim aralarda risk almadan girdiğim aralar olur. Scooter gibi pratik olmaz ama alıştıktan sonra girilebilir. Çünkü motor çok heybetli. Gören kisilerin ilk tepkileri genelde waaaoow oluyor
. Yakıt olarak hesaplamadım. Aslan besleyen yemini düşünmez modunda takılıyorum ancak şu an sürdüğüm 4 5 motora kıyasla gerçekten yakıyor. Tahminim 3-3.5 TL yakıyordur. Genelde hakkını vererek sürüyorum. Normal sürüşledaha aşağıları yakılabilir belki. 400CC bir motor. En nihayetinde ben motorumu çok seviyorum. Motora başlarken almak istediğim motordu kendisi ve 4 sene sonra anca ulaşabildim. Heybeti, sesi, torku, mat siyahlığına kadar çok sevdiğim ve severek kullandığım bir motor. Normal şartlarda CC yükseltmeye tez canlı biriyim. Ancak bu motorda bunu yaşamadım. Her şeyi ile bana yetiyor. Eksilerini de konuşmak gerekirse tek silindir olmasından kaynaklı bir titreme ve kafadan gelen bir zırıltı var. Bir de frenleri yetersiz. Motor gittiği kadar kendini durduramıyor. Genel çerçevede baktığımda size önerebilirim. 120bin kilometrelere kadar blok açmadan sürenler bile var.
Çok zevkli bir motor. Gidin bir test edin. Gerçekten sizde bayılacaksınız.