A2 Motor ehliyeti sınavında kaç CC motor kullanıyoruz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dr.dre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 284
  • Etiketler Etiketler
    kaç motor

dr.dre

Deneyimli
A1 almak yerine direkt A2 almayı düşünüyorum. Zaten 600 CC ve üstü motor kullanmayacağım. Max 250 CC kullanırım. Her neyse bunun sınavında kaç CC motor kullandırtıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurstan kursa değişiyordur büyük ihtimal, mesela ben 150CC'lik motor kullandım sınavda. Zaten 18 yaş ve üstündeyseniz kesinlikle A2 alın.

Bu arada ek bilgi: A2, her 600CC'lik motoru kullanamaz. A2'nin sınırı 35kW güçte motorlardır bu da yaklaşık 47HP oluyor, bazı 600CC'lik motorlar bu değeri geçebiliyor.

Kurstan kursa değişiyordur büyük ihtimal, mesela ben 150CC'lik motor kullandım sınavda. Zaten 18 yaş ve üstündeyseniz kesinlikle A2 alın.

Bu arada ek bilgi: A2, her 600CC'lik motoru kullanamaz. A2'nin sınırı 35kW güçte motorlardır bu da yaklaşık 47HP oluyor, bazı 600CC'lik motorlar bu değeri geçebiliyor.

250CC'den üstünü kullanmam zaten hocam. Ağır motor çekemem ben. Zevk için sürerim sürersem. Hız tutkum yok.

Kursun verdiği motoru kullanırsın, kursa sorman dâhâ iyi olur.
Ben araba eğitimi aldığımda Yamaha MT serisi motor görmüştüm, hacminden ötürü 700'lük olduğunu tahmin ediyorum.
250CC'den üstünü kullanmam zaten hocam. Ağır motor çekemem ben. Zevk için sürerim sürersem. Hız tutkum yok.
Cross ve chopper türevleri de var, hız ayrı mesele.
Harley motorlar çok şık mesela ama fiyatları da çok şık. :)

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt