Çözüldü A320M-HDV 4.0 anakartta BIOS güncellemesi nasıl yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emredmrrx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 242
  • Etiketler Etiketler
    bios
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emredmrrx

Çalışkan
Merhaba,

Sistemim:
  • İşlemci Ryzen 5 2600X.
  • Ekran kartı ASUS ROG STRIX 2060.
  • RAM 2x16 32 GB XPG D35.
  • Anakart A320M-HDV 4.0

BIOS surumu 4.0 olarak gorunuyor bayağı bir eski kalmis sistemi 2.el topladim guncelleme sebebim 1 2 kere mavi ekran verdi anakartin sitesine girdigimde BIOS surumu eskiyse 7.0a guncelleyin gibi bir uyari var ama mesela bir onceki surumlerdede 5'ten eskiyse güncelleyin vs. yaziyor p4.0'dan güncellemem icin hangisini indirmem gerekiyor.

Çözüm
Önce 7.00 sonra L8.01 güncelleme yapabilirsin sırayla ama notlar kısmı önemli. İşlemci destekleri değişiyor her sürümde sanırım.
Önce 7.00 sonra L8.01 güncelleme yapabilirsin sırayla ama notlar kısmı önemli. İşlemci destekleri değişiyor her sürümde sanırım.

Çözüm

Anakart bu ise 7.00 da beta yazmıyor. En üstteki 2 sürüm beta.

2600X kod adı ne ona bakalım önce.

Pardon yanlış bakmisim benim islemcimde pinnacle Ridge olarak geçiyor uyarı olarak da önermez ibaresi var ne yapmaliyim ama şu anki sürümde de aynisi yaziyor.

DDU ile güvenli modda silip kurabilirsen daha sağlıklı olur.

Aynı anakarta sahibim. İşlemcim Ryzen 3 1200. sayfadaki uyarıları dikkate alma istedğin sürüme güncelleyebilrsin sorunsuz. Ben bütün sürümlerini kullandım neredeyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…