A34 One UI 6.0'a güncellemeli miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MsGrkm0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 167

MsGrkm0

Başarılı
Samsung A34 Android 14 One UI 6.0 guncellemesini yapmalı mıyım? 6.1 hala gelmedi. Çoğu kullandığım Samsung telefona guncelleme yaptiktandan sonra deli gibi kasma, sarji hizli bitme sorunları oldu. Acaba yaşar mıyım? Şu an Android 13 ve One UI 5.1.

Turuncu renklerin çoğunlukta olduğu ve isminde "donanım" geçen forumda konuştuk bu konuyu bende de dahil performans azalması yerine bir miktar daha akıcı oldu telefon.

M34 var önce 6.0 geldi onu yapar yapmaz 6.1 geldi. Üstüne bir tane daha güncelleme geldi. Hepsini yaptım bir sorun yok.

Güncelleyebilirsin bence. Sorun olmaz.
Sorun yaşayacağını sanmam, güncelle gitsin.
Turuncu renklerin çoğunlukta olduğu ve isminde "donanım" geçen forumda konuştuk bu konuyu bende de dahil performans azalması yerine bir miktar daha akıcı oldu telefon.
Daima güncel kalın.
M34 var önce 6.0 geldi onu yapar yapmaz 6.1 geldi. Üstüne bir tane daha güncelleme geldi. Hepsini yaptım bir sorun yok.
Eminseniz yapıyorum çünkü bazi forumlarda always on display bozulması ve sarj hızlı bitmesi, gibi sorunlar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…