Alıcı A4TECH X7-G800MU klavye

Doge

Yetkin
Makaleler
1
Klavyenin "G800V" ve "G800MU" olarak iki versiyonu var. G800V modelinin farkı; bazı donanım özelliklerinin çıkarılması, makro tuşlarının gri renkte olması ve sadece USB A kablosuyla çalışması.

Recep Baltaş'ın incelediği şu konuyu da bırakayım: A4Tech X7 G800 MU İncelemesi

Yıllar önce kullandığım donanımlı bir klavyedir. Hâlâ duruyor ama hem veri yolları hem de kozmetiği yıprandığı için yenisini arıyorum. Kutulu/kutusuz fark etmez ama varsa daha iyi olur.

Son düzenleme:
Tamiri veya arızası yok. Sadece biraz tozlu, sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var. Sıfır kondisyonunda bebek gibi saklıyorum
Bu kadar temizini beklemiyordum. İlanlarda baktıklarım bayağı yıpranmıştı. Aslında amacım, ucuz ama çalışır bir tane alıp içindeki naylon gibi membran katmanlarını ve kablolarını benim klavyeme takmak. Sizinki zaten sıfırdan farksız olduğundan buna kıyılmaz, içi açılmadan kullanılır.

Aklınızda fiyat var mı?

Hiç düşünmedim fiyat konusunu. Ne kadar edeceği hakkında da bir fikrim yok.

Hiç düşünmedim fiyat konusunu. Ne kadar edeceği hakkında da bir fikrim yok.
4 ilana (bir tanesi açılmamış kutulu G800V) 500 TL, 1 ilana da 250 TL koymuşlar.

Bu arada klavyemi komple söküp temizledim. Veri yolları da epey korozyona uğramıştı. Bazı tuşları algılamada sıkıntısı vardı zaten. Tekrar çalıştırmayı deneyeceğim ama önce uyumlu bir port çevirici almalıyım.

@utkuversus Siz bir fiyat düşündünüz mü?

Son düzenleme:
Henüz düşünmedim.

Kabaca da olsa bir fiyat söylerseniz kafamda netleşir. Başka bir ilana daha bakıyorum. Alımı bekletmek istemiyorum eğer siz de müsaitseniz?

@utkuversus
Kusura bakmayın dönmeyi unuttum. Çok özür dilerim.

1.500 TL bendeki klavye için uygun olur sanırım. Biraz yüksek ama siz de beni anlayın, hafiften koleksiyonluk olmaya başladı kondisyonu itibarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…