NightWist

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
10
AAA oyun önerir misiniz? AAA olmasa bile iyi bir seriyse kabulümdür. GoW 1 ve 2, TLoU 1 ve 2, Resident Evil serisi ile RDR 2'yi oynadım. RDR 2'yi sadece girip denedim ancak sarmadığı için bıraktım.

AAA oyun önerir misiniz? AAA olmasa bile iyi bir seriyse kabulümdür. GoW 1 ve 2, The Last of Us Part I ve 2, Resident Evil serisi ile RDR 2'yi oynadım. RDR 2'yi sadece girip denedim ancak sarmadığı için bıraktım.

Cyberpunk 2077 şu ana kadar oynadığım en kaliteli oyunlardan birisi olabilir kesinlikle denemelisin.

Alan Wake II inanılmaz güzel bir oyundur.

İlk oyununu oynamaya gerek var mı?

Eski de olsa Batman serisini oneririm.

Arkham Asylum gibi oyunlarına girişeceğim aklımda.

Cyberpunk 2077 şu ana kadar oynadığım en kaliteli oyunlardan birisi olabilir kesinlikle denemelisin.

Yazmayı unutmuşum, CP2077 ve Witcher 3 3-4 defa bitirdim.

Kardeşim adettendir, öncelikle Half-Life ve Portal serisi diyeyim. :)

Ayrıca Ghost of Tsushima deneyebilirsin. Mükemmel değil ama gayet güzel bir oyun. Ben çok keyif almıştım zamanında.

Mafia 1-2 de gayet keyifli. Birinci oyun için definitive edition versiyonunu tercih et.

Eski oyunlara karşı bir ön yargın yoksa Max Payne serisi halen çok eğlenceli bence. Onun dışında Mass Effect 1-2-3 oynayabilirsin, Legendary Edition versiyonunda 3 oyunun da remastered sürümü bulunuyor, indirimlerde çok iyi fiyatlara geliyor. Uncharted serisi de olabilir ama oynayacaksan eğer tavsiyem ilk oyunu pas geçip ikinci oyundan başlaman olur, her Uncharted oyunu kendi içinde başlayıp biten bir maceraya sahip. Karakterlerin ilişkilerini tam kavramak için ilk oyunun hikaye özetini izlemen yeterli olur. İlk oyun günümüz için çok hantal kalıyor diye düşünüyorum.