AB tarafından rekabet kurulunca Google'a 4,1 milyar avro ceza kesildi!

Merhaba,

Sundar Pichai abimiz telefon üreticilerini Android cihazlarına Google Arama, Chrome tarayıcısı ve Google Play uygulama mağazasını önceden yüklemeye zorlayan anlaşma yapmış. AB Rekabet Kurulu ise buna karşı çıkarak 4,1 milyar avro ceza kesti.

Tamam, 4,1 milyar avro ceza fazla ama zaten tekel olmaya devam ediyor. Google piyasa değeri halen 4,34 trilyon dolar. Tekelleşmek iyi olmuyor ama o teknoloji devleri zaten bizim içimizde yaşıyor. Baştan tekel oldular.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hissesini tutuyorum bu haber yüzünden düştü. Yani elleme kardeşim ben mutluyum Google hizmetlerinden yüklü gelsin bir de Play Store, Chrome vs yüklemekle mi uğraşacağım? Kimsenin de uğraşmak istediğini sanmıyorum veya telefona Chrome yüklü geldi diye şikayet eden biri olduğunu. Boş boş işlerle uğraşmasın AB. Avrupa'da sıcaktan ölüyor millet önce klima işini çözsünler. Geri kalmışlık böyle bir şey işte senin vatandaşın sıcaktan ölür sen Google'ın peşine düşersin bizde de bunun farklı versiyonları var.

Tekelliğe karşı durduğu için Avrupa Birliği mi suçlu? "Google seni senden daha iyi tanıyor" kavramına bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…