Petrol ve kaynaklara çökecekler adamlar bildiğin terör ülkesi hiçbir desteklenecek tarafı yok ve komik de değil. Venezuela yönetimi de süper değil ama bu durum ülkenin kendi iç sorunudur yani kendilerinin çözecekleri bir şey. Bu durum da ABD'nin ne kadar tehlikeli bir ülke olduğunu gösteriyor. Tıpkı Orta Doğu ülkelerini karıştırdıkları gibi her şeyi yapabiliriz diye güç gösterisi yaptılar.

Petrol ve kaynaklara çökecekler adamlar bildiğin terör ülkesi hiçbir desteklenecek tarafı yok ve komik de değil. Venezuela yönetimi de süper değil ama bu durum ülkenin kendi iç sorunudur yani kendilerinin çözecekleri bir şey. Bu durum da ABD'nin ne kadar tehlikeli bir ülke olduğunu gösteriyor. Tıpkı Orta Doğu ülkelerini karıştırdıkları gibi her şeyi yapabiliriz diye güç gösterisi yaptılar.

Ya olur mu baksana ne çok Amerikalı var bizim içimizde bile. Bak ben AKP'yi sevmem hükümeti asla desteklemem ama bu yarın muhalefete de sorun. Bu çok büyük bir sorun. Adamlar istemediği şeyi böyle çözüyor işte. İyi veya kötü bir liderin var ve sorunun terörist bir devletin sana müdahale etmesi ile sonuçlanması çok kötü. Şimdi maduro gidecek halka yemek dağıtırlar. Petrolü bilin bakalım kim alacak?

Hala büyük operasyon falan rambo izleyip Amerika yehuu diye gelen yankiler de askerler falan çatışma falan oldu sanıyor. Maduroyu içerdeki hainler teslim etmiş. Ama tabii Amerika bu bir film çekmeden olmaz.

Halkımızın "demokrasinin ve özgürlüklerin yılmaz savaşçısı" Amerika'yı karalamak maksatlı yapılmış yorumlara itibar etmemesi gerekir (!).

Ya olur mu baksana ne çok Amerikalı var bizim içimizde bile. Bak ben AKP'yi sevmem hükümeti asla desteklemem ama bu yarın muhalefete de sorun. Bu çok büyük bir sorun. Adamlar istemediği şeyi böyle çözüyor işte. İyi veya kötü bir liderin var ve sorunun terörist bir devletin sana müdahale etmesi ile sonuçlanması çok kötü. Şimdi maduro gidecek halka yemek dağıtırlar. Petrolü bilin bakalım kim alacak?

Hala büyük operasyon falan rambo izleyip Amerika yehuu diye gelen yankiler de askerler falan çatışma falan oldu sanıyor. Maduroyu içerdeki hainler teslim etmiş. Ama tabii Amerika bu bir film çekmeden olmaz.

Olayı anlamıyorlar işte ya da çoğu mandacı Amerikan'cı. Aslında ne beyaz ne siyah gri alanda var anlayana tabii. Bu diktatörleşmeyi de ABD sağladı maduro yu da ABD getirdi. Niye diyeceksiniz sivri uçlu, radikal, diktatör sivri dilli adamları getiriyorlar ki sonradan o ülkeye çökebilsinler adamlar acayip zeki kaç bin yıllık planlar yapıyorlar. Bazıları da kahraman sanıyor. En basiti menderesden önce çocuklar doğal süt içiyordu sonra ne oldu ABD "sözde yardım" kapsamında süt tozu dağıttı sonra kanserdi çocuk felciydi artışa geçti. Hiç olmayan hastalıklar arttı. Ama kahramanlar ya doğru!

İkinci bir Irak vakası yaşanacak galiba.

Yarın bir gün senin ülkenin kaynaklarını işgal etmeye kalkarsa da bunu dersin.

Arkadaslari anliyorum hukumeti sevmiyorlarda Erdoğan secimle geldi secimle gitmeli baska turlu giderse ne MİT ne de Tsk'nin şu ana kadar mazlumun, dostun, dusmanin ve halkin gozunde insaa ettigi tum prestiji yerle bir olur. Ne muhalif ne de hükumet yanlisi kesim kimse boyle bir şey istemez.