ABD’ye sınırdan giriş yapan Türk vatandaşının açıklamaları

Bu kaçak geçişlerin sonucu bize de dokunuyor. İlerleyen zamanlarda, ülkeler Türk pasaportuna vize vermek istemezse şaşırmam. Muhtemelen olacak şey bu.
Vermiyorlar gibi bir şey zaten şu anda.

Eskiden Türkiyenin bir ağırlığı var mış. Gerçekten "gelişmekte" olan bir ülkeymiş. Şimdi ise daha muasır medeniyetler seviyesine ulaşamadan gerilemeye başladık.

Yanlış bir şey olsa da üniversite okuyamayacak olsaydım bende bu yola girerdim her halde mecbur.

Bu kaçak geçişlerin sonucu bize de dokunuyor. İlerleyen zamanlarda, ülkeler Türk pasaportuna vize vermek istemezse şaşırmam. Muhtemelen olacak şey bu.

Zaten Afrika ülkeri, Arap ülkeleri ve birkaç ülke haricinde bir işe yaramıyor.

Son düzenleme:
Almanya varken yüzüne bakılmayacak memleket.

Katılmıyorum.

Avrupa insan hakları ile ABD insan hakları arasında çok büyük farklar vardır.

Avrupa her türlü suçluya; “senin bu dünya üzerinde insan hakların var bize sığınabilirsin”
der.

Amerika ise şöyle der; “kapitalizmi ayakta tutmak için bu ülkedesin onurlu Amerikan vatandaşlarının daha rahat yaşaması için hizmet edeceksin.

Eğer bir suçun veya terörle bağlantın varsa bu ülkede yerin yok. 11 Eylül de ülkemize saldıran müslümanlardan, Vietnam da bizi vuranlardan isen Guantanamo Hapishanesini boylarsın, bok yolunda geberirsin.”

Der.

Tanrının yukarıdan bakıp, meleklerine “umarım birgün oraya düşmem” dediği yer.

Son düzenleme:
Şu haber neden Türkiye'nin bu halde olduğunun özeti aslında.

Türk vatandaşı, iltica ettiği ülkede bile siyaset yapıyor. Ne kadar liginç değil mi? Türklerin siyasete bu kadar düşkün olması sebebiyle şu anda futbolun içinde bile siyaset dönüyor. Türkiye ile kıyaslandığında gelişmiş ülkelerde siyasilerin gücü yok denecek kadar.

Amerikan Rüyası, adı üstünde sadece bir rüya. Gerçek değil. ABD o kadar iyi bir ülke değil fakat Almanya, Kanada gibi ırkçı ülkeler yerine tercih edilir.

Trump seçilince bu mevzu tamamen bitecek. Ülkedeki mültecileri temizlemek için projeleri de var mış. Tam bir vatan sevdalısı lider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…