tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Abugat ANAF (Anne Affet) isimli bir grubun üyesidir Abugat müzik kariyerine 2018 yılında beat yaparak başlamıştır aktif olarak Cloud rap yapmaktadır.
Rap kariyerine öncü olarak MTA (GTA Sa) oynarken ilham almıştır yabancı sunucularda çok fazla takıldığı için oradanda belirli bir kitle elde etmiştir ayrıca o kişilerle takılarak belirli bir rap vizyonu elde ettiğini söylüyor.
Türkiye bu tarza alışık olmadığı için kendisi bir çok eleştiriye maruz kalmaktadır en çok aldığı yorumun “rap yapamıyor” veya “parası ile reklam yapıyor” söylüyor. Ayrıca bunu reddederek reklam için 1 kuruş dahi vermediğini söylüyor.
Abugat müziği deneyimlemeye Amerika’dan başladığını söylüyor şu an ise Atlantada underground Hip-Hoptan ve Detroitten etkilendiğini belirtiyor.
Doğaçlama yönünün iyi olmadığını söylerken evde otururken aklına çok komik şeyler geldiğini ve bunu kağıda döktüğünü söylemekte “evde takılıyorum GTA oynuyorum 4 gibi kalkıyorum gece insanıyım şarkılarımı gece yazıyorum”
Abugat genellikle günlük rutininde dışarı çıktığını D3 ve 2run ile takıldığını belirtmekte. Abugat Şam ile arkadaş kontakları sayesinde tanıştığını söylüyor ama müziklerinin ve ortak amaçlarının aynı olduklarını keşfettiklerinden beri hep beraberler.