Çözüldü Acer A715-75G ntkrnlmp.exe hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Astronotarda

Üstün
Yer
Planarcadia
  • Anakart: Acer
  • İşlemci: İ5 - 10300H
  • Ekran Kartı: GTX 1650 (Laptop)
  • İşletim Sistemi: Windows 11 23H2

Bu .exe üzerinden yaklaşık 3 farklı hata aldım, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Minidump: 080324-20343-01.dmp

Çözüm
Evet, bu kadar ichaz bağlı olması güç sorunu yaratabiliyor olabilir.
Sorunun USB çoklayıcı olduğunu doğruladım, boşta dururken ve diğer portlar kapalı iken bile güç çekiyormuş. Taktığım anda tekrar mavi ekranda kaldım ve bilgisayar kapanmadı bile. Söktükten sonra kapandı. Yardımlar için teşekkür ederim.
  • Anakart: Acer
  • İşlemci: i5 - 10300H
  • Ekran Kartı: GTX 1650 (Laptop)
  • İşletim Sistemi: Windows 11 23H2

Bu .exe üzerinden yaklaşık 3 farklı hata aldım, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Minidump: 080324-20343-01.dmp

Bluetooth sürücülerini güncelle.

Memtest86 ile RAM testi yap.

Ses sürüclerini güncelle.

DDU ile ekran kartının(Intel olan) Sürücülerini kaldır. Geri kur.

USB sürücülerini güncelle.

Wi-Fi sürücülerini güncelle.

Bluetooth güncel.

Memtest şeyini akşam teste bırakmıştım sabah error kısmı 0dı test bittiğinde hata yokmuş sanırım.

DDU'yu şimdi yaptım.

USB sürücüsünün hangisini güncelleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Wi_Fi sürücüm güncel.

Bilgisayarım, sürekli boştayken veya bilgisayarı kapattığım an mavi ekran veriyor ve bu hataların çoğunda ntkrnlmp.exe oluyor. Daha dün format attım ama hatalar durmuyor. Bilgisayarımı servise vermeyi planlıyorum ama öncesinde konu açmak istedim. Minidump dosyasını inceleyip sorunun nerede olduğunu söyleyebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Memtest ile RAM'leri test edin. Ama tek dosya ile kesin hüküm veremeyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…