0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.601 25 Mart 2024 #1 EFI dosyam bu: EFI Voodoo kextleri plistte ekli olmasına rağmen çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim? Belirtmem gerek, Wi-Fi adaptörüm ve tethering yapacak kext yok. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024
EFI dosyam bu: EFI Voodoo kextleri plistte ekli olmasına rağmen çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim? Belirtmem gerek, Wi-Fi adaptörüm ve tethering yapacak kext yok.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.413 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 25 Mart 2024 #2 Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io Bu EFI ile boot etmeyi dener misiniz? Çok fazla karışık Voodoo Kext'i gördüm config'te. Birazını ayırdım, böyle bakalım. Artı 0 Eksi
Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io Bu EFI ile boot etmeyi dener misiniz? Çok fazla karışık Voodoo Kext'i gördüm config'te. Birazını ayırdım, böyle bakalım.
KS KS 0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.601 25 Mart 2024 #3 umut dedi: Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io Bu EFI ile boot etmeyi dener misiniz? Çok fazla karışık Voodoo Kext'i gördüm config'te. Birazını ayırdım, böyle bakalım. Genişletmek için tıkla... Sistemi kurdum artik, konuya cevap gelene kadar. Ufak tefek sorunlar kaldi geriye. Artı 0 Eksi
umut dedi: Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io Bu EFI ile boot etmeyi dener misiniz? Çok fazla karışık Voodoo Kext'i gördüm config'te. Birazını ayırdım, böyle bakalım. Genişletmek için tıkla... Sistemi kurdum artik, konuya cevap gelene kadar. Ufak tefek sorunlar kaldi geriye.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.413 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 25 Mart 2024 #4 001 dedi: Sistemi kurdum artik, konuya cevap gelene kadar. Ufak tefek sorunlar kaldi geriye. Genişletmek için tıkla... Yani aslında sistemi kurdunuz da sorun çözüldü mü? Çözülmediyse bu EFI ile boot etmek varolan kurduğunuz sistemi etkilemez ki. Sizin EFI'nizi alıp birazcık oynadım sadece, temel olarak birebir aynı EFI. Artı 0 Eksi
001 dedi: Sistemi kurdum artik, konuya cevap gelene kadar. Ufak tefek sorunlar kaldi geriye. Genişletmek için tıkla... Yani aslında sistemi kurdunuz da sorun çözüldü mü? Çözülmediyse bu EFI ile boot etmek varolan kurduğunuz sistemi etkilemez ki. Sizin EFI'nizi alıp birazcık oynadım sadece, temel olarak birebir aynı EFI.