Acer Aspire A315-57G laptopa batarya önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Demorlius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 145
  • Etiketler Etiketler
    hangi

Demorlius

Üstün
Yer
Türkiye
Merhaba , Acer Aspire A315-57G cihazıma yeni batarya almak istiyorum ama çok karışık. Bu iki seçeneği buldum internette. Hangisini seçmeliyim?

ÖzellikOrijinal Acer AP19B8KPars Power (AP19B8KJW)Retro (AP19B8K)
Hücre TürüLi-ion, 3 hücreLi-ion, 3 hücreLi-polymer, 3 hücre
Voltaj11.4V (10.8–11.6V uyumlu)11.4V11.4V (10.8–11.6V uyumlu)
Kapasite (mAh)~3630 mAh3400 mAh3400 mAh
Enerji (Wh)~42 Wh38.8 Wh39 Wh
Orijinal ile fark%100~%92~%93
MarkaAcer (OEM)Pars PowerRetro
Kalite / SertifikaAcer onaylıISO9001 - CE belgeliBelirtilmemiş
DurumOrijinal ürünYeni, uyumlu muadilUyumlu muadil
Uzun vadeli güvenlik★★★★★★★★★☆★★★☆☆
Fiyat (genel)En yüksekOrtaEn uygun

Pars: https://www.notebookdepo.com/acer-ap19b8kjw-batarya-pil-pars-power
Retro: https://www.dataservis.net/989155-a0-2696/acer-ap19b8k-notebook-bataryasi-pili-retro-39wh.html

Retro'da AP19B8K iken Pars'da AP19B8KJW. Bir sorun yaratır mı?

Fiyatları nedir, bu modellerde batarya seçme durumu yaşanabiliyor bir yerden test edip almanızı öneririm. Retrolar çabuk bozulabiliyor.

Fiyatları nedir, bu modellerde batarya seçme durumu yaşanabiliyor bir yerden test edip almanızı öneririm. Retrolar çabuk bozulabiliyor.
2000 civarı. Tek seçeneğim retro ama garanti vermişler 2 yıl.

Laptopu diz üstünde tutarım ama yan sanayi bataryalar sıkıntılı oluyormuş. Allah korusun kasık bölgeme bir sıkıntı çıkarabilir.

Acer onaylı olan daha fazla kapasiteye sahip. Ayrıca depolama kapasitesi daha fazla olduğu için prizden uzakta daha fazla vakit geçirebilirsin. Bir problem olmaması adına bataryanın Acer onaylı olduğunu satıcıya sorup doğrulamalısın.

Bilgili birine benziyorsunuz. bu iki adaptörden hangisini almalıyım.

Muadil şarj adaptörü önermiyorum, bir yıl sonra sıkıntı çıkarıp sizi yarı yolda bırakabilir. Onun yerine orijinal adaptör alın veya bilgisayarcılarda bozulmuş olan laptopların orijinal adaptörleri oluyor, onlardan alıp kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…