Bütçe
13.000 TL

bugrastar

Çalışkan
Yer
Turkey
Herkese hayırlı hafta sonları dilerim. :)
Max 12-13K bütçem var. Araştırırken bunu gördüm, sizce nasıl? Varsa daha iyi bir alternatif söyleyebilirsiniz. Oyun vs. oynamayacağım, benim için depolama alanı ve ekstra olarak birçok programı çalıştırması yeter. Örnek: Android Studio çalıştırırken ekstra olarak 10 tane Chrome'dan tarayıcı açabiliyorum. Bir de arka planda mega, Drive açık olacak, o yüzden fazla kasmasını istemem.

Ürün linki: ACER Aspire Lite Intel Celeron-N4500 8GB 256GB SSD 15.6

Sahibinden temiz varsa düşünebilirim?

Son düzenleme:
Herkese hayırlı hafta sonları dilerim. :)
Max 12-13K bütçem var. Araştırırken bunu gördüm, sizce nasıl? Varsa daha iyi bir alternatif söyleyebilirsiniz. Oyun vs. oynamayacağım, benim için depolama alanı ve ekstra olarak birçok programı çalıştırması yeter. Örnek: Android Studio çalıştırırken ekstra olarak 10 tane Chrome'dan tarayıcı açabiliyorum. Bir de arka planda mega, Drive açık olacak, o yüzden fazla kasmasını istemem.

Ürün linki: ACER Aspire Lite Intel Celeron-N4500 8GB 256GB SSD 15.6

Sahibinden temiz varsa düşünebilirim?
Alınmayacağı kanaatindeyim. Bütçenizi yükseltmenizi öneririm. Mümkün değilse ikinci el temiz ilanlar değerlendirilebilir.

Alınmayacağı kanaatindeyim. Bütçenizi yükseltmenizi öneririm. Mümkün değilse ikinci el temiz ilanlar değerlendirilebilir.

Bakarken pek dikkat etmedim, nasıl istediğim veya kullandığım şeyleri yazınca kafaya düştü sonradan laptop özellikleri yetmeyeceği. Bu yüzden en sona ikinci el yazdım, hiçbir şey olmazsa ikinci el alır idare ederim artık.