Acer eMachines EAM020 mouse deneyimim

duranforreal

Üstün
İyi günler forum. Bugün sizlere Acer eMachines EAM020 mouse deneyimimi aktaracağım.

Mouse bana güzel ve şık geldi. Hiç yoktan güzel ışığı (sanırım RGB) var. Kargo parasıyla 218 TL'ye aldım. Sessiz, sol ve sağ tık var. Bu çok hoşuma gitti, kablolu olması da güzel.

Önceki 230 TL verdiğim Everest fareden kat kat iyi geldi bana. Oyuncular için iyi değil sanırım.

DPI tuşu var. 800-1200-1600 olarak değişim yapabiliyorsunuz.

Çok da söylenecek bir şey yok, tek kelimeyle harika. Evde, Ofiste ve işimi görsün yeter kafasında şık bir mouse istiyorsanız tam aradığınız mouse. Oyuncular için hiç iyi değil sanırım ben oyun oynamıyorum çok.

Benim deneyimim bu kadar. Okuduğunuz için teşekkürler.​

• Eğer mouse ile ilgili sorun yaşıyorsanız, ilk adım olarak USB bağlantısını kontrol edin. Farklı bir USB portuna takmayı deneyin.
  • Mouse'un kablosunu kontrol edin; herhangi bir hasar veya kopma olup olmadığını gözden geçirin.
  • Bilgisayarınızın aygıt yöneticisinde (Device Manager) mouse’un düzgün bir şekilde tanınıp tanınmadığını kontrol edin.
- Windows arama çubuğuna "Aygıt Yöneticisi" yazın ve açın.
- "Fare ve diğer işaretleme aygıtları" kısmını genişletin ve mouse'un orada görünüp görünmediğine bakın.
- Eğer tanınıyorsa ve sorun devam ediyorsa, sürücüleri güncellemeyi deneyin:
- Aygıt Yöneticisi'nde mouse’a sağ tıklayın ve "Sürücüyü Güncelle" seçeneğini seçin.
  • Ayrıca, DPI ayarlarını değiştirdiyseniz, farklı DPI seviyelerini deneyin. Oyun performansı için yeterli olabilir.
  • Farklı bir bilgisayarda mouse'unuzu test ederek sorunun mouse’dan mı yoksa bilgisayarınızdan mı kaynaklandığını anlayabilirsiniz.
  • Eğer mouse hala çalışmıyorsa, üreticinin web sitesinden destek alarak sorunu bildirebilir veya mouse'u değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…