KS KS C cagata Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 885 Çözümler 1 Beğeniler 71 6 Nisan 2026 #11 SpeedBeast34 dedi: Laptopu söktüğünde kapağını yani soğutucuyu da söküceksin soğutucu bakırsa alt tarafından bahsediyorum temas eden tarafı uyumlu ama alüminyumsa uyumsuz sıvı metale. Genişletmek için tıkla... Bakır yani rengi turuncu mu olması gerekiyor çoğu laptopum öyle bir tek Acer laptopum siyah internetten baktım ona da
SpeedBeast34 dedi: Laptopu söktüğünde kapağını yani soğutucuyu da söküceksin soğutucu bakırsa alt tarafından bahsediyorum temas eden tarafı uyumlu ama alüminyumsa uyumsuz sıvı metale. Genişletmek için tıkla... Bakır yani rengi turuncu mu olması gerekiyor çoğu laptopum öyle bir tek Acer laptopum siyah internetten baktım ona da
SpeedBeast34 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 6 Nisan 2026 #12 cagata dedi: Bakır yani rengi turuncu mu olması gerekiyor çoğu laptopum öyle bir tek Acer laptopum siyah internetten baktım ona da. Genişletmek için tıkla... O tip evet kristal ve nikel kaplı gibi değil turuncu tarzı.
cagata dedi: Bakır yani rengi turuncu mu olması gerekiyor çoğu laptopum öyle bir tek Acer laptopum siyah internetten baktım ona da. Genişletmek için tıkla... O tip evet kristal ve nikel kaplı gibi değil turuncu tarzı.