Çözüldü Acer Laptopa klavye takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

atogrimers

Becerikli
Arkadaşlar, benim bir arkadaşımda Monster gaming laptop var, normalde laptopun kendi klavyesi var ama masaüstü bilgisayarlarda kullanılan mekanik klavyeyi kullanıyor. O sadece Monster laptopa mı özel her laptopta olur mu? Mesela ben Acer laptop kullanıyorum. Mekanik klavye alsam uyumlu olur mu?

Çözüm
Klavyenin sağ veya sol kısmında USB adında bir port var. O porta klavyeyi takabilmen gerek. Porta mekanik ya da emebran klavye tapabilirsin. Hatta touchpad ile oyun oynamak isteemzsen laptopa oyun faresi de takılabiliyor.

Bu giriş:

1720512239202.webp
Klavyenin sağ veya sol kısmında USB adında bir port var. O porta klavyeyi takabilmen gerek. Porta mekanik ya da emebran klavye tapabilirsin. Hatta touchpad ile oyun oynamak isteemzsen laptopa oyun faresi de takılabiliyor.

Bu giriş:

1720512239202.webp

Çözüm
Klavyenin sağ veya sol kısmında USB adında bir port var. O porta klavyeyi takabilmen gerek.
Hocam peki laptop klavyesi kullanmak yerine mekanik klavye kullanmak ne işime yarayacak? Laptop kullanan tanıdıklarım var laptop klavye yerine para verip mekanik klavye kullanıyorlar, para verdiklerine göre bir işe yaradığı vardır muhtemelen.

Hocam peki laptop klavyesi kullanmak yerine mekanik klavye kullanmak ne işime yarayacak? Laptop kullanan tanıdıklarım var laptop klavye yerine para verip mekanik klavye kullanıyorlar, para verdiklerine göre bir işe yaradığı vardır muhtemelen.
Laptop butonları küçük ve hassasiyeti kötü oluyor. Büyük mekanik klavyeler ise oyun oynamak için daha işlevseldir, hissiyatı daha iyidir ve daha fazla fonksiyonel tuşlara sahiptir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt