Acer laptopun kasasını açmak garantiyi bozar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dazti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 91
  • Etiketler Etiketler
    acer
Normalde bozmuyordu ama artık RAM SSD güncellemesinde bile servise gönderin diyecek kadar oldular.
Anakartta bir şey var mı diye arka kapağın vidalarını söktüm sonra başaramayacağımı anlayıp vidaları geri taktım zorlamadım kapağı.

Bir tanıdığım niye vidasını söktün falan dedi ama ben arkadaki kapağı açmak garantiyi bozmuyor diye hatırlıyordum, ne yapmam lazım?
Teknik ekip açıp açamadığını anlıyor zaten. Nasıl anlıyor bilmiyorum ama bir arkadaşımın başına geldi. Garanti dışı olur.

Anakartta bir şey var mı diye arka kapağın vidalarını söktüm sonra başaramayacağımı anlayıp vidaları geri taktım zorlamadım kapağı.

Vidaların boyası atmadıysa sorun yok.

Teknik ekip açıp açamadığını anlıyor zaten. Nasıl anlıyor bilmiyorum ama bir arkadaşımın başına geldi. Garanti dışı olur.
Kapağı mı yoksa direkt vidalardan anlıyorlar mı?

Cadı mı bunlar hocam? Vidada boya atması yoksa hiçbir şey anlaşılmaz.
Umarım değillerdir zaten içecek döküldü ve 1 gündür götüremedim moralim bozuk,üst üste gelmezse iyi ikisi

Gitmediyse sorun olmaz muhtemelen. Şansını dene.
Vidaların ne kadar sıkıldığından anlarlar mı peki?

Cadı mı bunlar hocam? Vidada boya atması yoksa hiçbir şey anlaşılmaz.
Vidaların içinde küçücük bir beyazlık var gibi şimdi bir baktım,umarım tozdan falandır diyecem ama galiba boyası gitmiş

Son düzenleme:
Hocam zaten gazlı içecek dökülmüş kasada ila kalıntı bıraksmıtır her türlü bozuldu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…