KS KS Dazti Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 242 Beğeniler 73 Dün 22:54 #11 shiedae3 dedi: Normalde bozmuyordu ama artık RAM SSD güncellemesinde bile servise gönderin diyecek kadar oldular. Genişletmek için tıkla... Anakartta bir şey var mı diye arka kapağın vidalarını söktüm sonra başaramayacağımı anlayıp vidaları geri taktım zorlamadım kapağı.
shiedae3 dedi: Normalde bozmuyordu ama artık RAM SSD güncellemesinde bile servise gönderin diyecek kadar oldular. Genişletmek için tıkla... Anakartta bir şey var mı diye arka kapağın vidalarını söktüm sonra başaramayacağımı anlayıp vidaları geri taktım zorlamadım kapağı.
Morthunel 83 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.342 Çözümler 1 Beğeniler 1.017 Dün 22:54 #12 Dazti dedi: Bir tanıdığım niye vidasını söktün falan dedi ama ben arkadaki kapağı açmak garantiyi bozmuyor diye hatırlıyordum, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Teknik ekip açıp açamadığını anlıyor zaten. Nasıl anlıyor bilmiyorum ama bir arkadaşımın başına geldi. Garanti dışı olur.
Dazti dedi: Bir tanıdığım niye vidasını söktün falan dedi ama ben arkadaki kapağı açmak garantiyi bozmuyor diye hatırlıyordum, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Teknik ekip açıp açamadığını anlıyor zaten. Nasıl anlıyor bilmiyorum ama bir arkadaşımın başına geldi. Garanti dışı olur.
KS KS Dazti Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 242 Beğeniler 73 Dün 22:54 #13 shiedae3 dedi: Hiç garantiye gitti mi cihaz? Genişletmek için tıkla... Gitmedi şu ana kadar
shiedae3 83 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.891 Çözümler 3 Beğeniler 1.761 Dün 22:55 #14 Dazti dedi: Anakartta bir şey var mı diye arka kapağın vidalarını söktüm sonra başaramayacağımı anlayıp vidaları geri taktım zorlamadım kapağı. Genişletmek için tıkla... Vidaların boyası atmadıysa sorun yok.
Dazti dedi: Anakartta bir şey var mı diye arka kapağın vidalarını söktüm sonra başaramayacağımı anlayıp vidaları geri taktım zorlamadım kapağı. Genişletmek için tıkla... Vidaların boyası atmadıysa sorun yok.
KS KS Dazti Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 242 Beğeniler 73 Dün 22:55 #15 Morthunel dedi: Teknik ekip açıp açamadığını anlıyor zaten. Nasıl anlıyor bilmiyorum ama bir arkadaşımın başına geldi. Garanti dışı olur. Genişletmek için tıkla... Kapağı mı yoksa direkt vidalardan anlıyorlar mı?
Morthunel dedi: Teknik ekip açıp açamadığını anlıyor zaten. Nasıl anlıyor bilmiyorum ama bir arkadaşımın başına geldi. Garanti dışı olur. Genişletmek için tıkla... Kapağı mı yoksa direkt vidalardan anlıyorlar mı?
shiedae3 83 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.891 Çözümler 3 Beğeniler 1.761 Dün 22:56 #16 Dazti dedi: Kapağı mı yoksa direkt vidalardan anlıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Cadı mı bunlar hocam? Vidada boya atması yoksa hiçbir şey anlaşılmaz.
Dazti dedi: Kapağı mı yoksa direkt vidalardan anlıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Cadı mı bunlar hocam? Vidada boya atması yoksa hiçbir şey anlaşılmaz.
KS KS Dazti Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 242 Beğeniler 73 Dün 22:56 #17 shiedae3 dedi: Vidaların boyası atmadıysa sorun yok. Genişletmek için tıkla... Vidalar siyahtı ama uç kısımlarında mavilik falan vardı boyaları gitmedi hatırladığım kadarıyla
shiedae3 dedi: Vidaların boyası atmadıysa sorun yok. Genişletmek için tıkla... Vidalar siyahtı ama uç kısımlarında mavilik falan vardı boyaları gitmedi hatırladığım kadarıyla
shiedae3 83 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.891 Çözümler 3 Beğeniler 1.761 Dün 22:57 #18 Dazti dedi: Vidalar siyahtı ama uç kısımlarında mavilik falan vardı boyaları gitmedi hatırladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Gitmediyse sorun olmaz muhtemelen. Şansını dene.
Dazti dedi: Vidalar siyahtı ama uç kısımlarında mavilik falan vardı boyaları gitmedi hatırladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Gitmediyse sorun olmaz muhtemelen. Şansını dene.
KS KS Dazti Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 242 Beğeniler 73 Dün 22:57 #19 shiedae3 dedi: Cadı mı bunlar hocam? Vidada boya atması yoksa hiçbir şey anlaşılmaz. Genişletmek için tıkla... Umarım değillerdir zaten içecek döküldü ve 1 gündür götüremedim moralim bozuk,üst üste gelmezse iyi ikisi shiedae3 dedi: Gitmediyse sorun olmaz muhtemelen. Şansını dene. Genişletmek için tıkla... Vidaların ne kadar sıkıldığından anlarlar mı peki? shiedae3 dedi: Cadı mı bunlar hocam? Vidada boya atması yoksa hiçbir şey anlaşılmaz. Genişletmek için tıkla... Vidaların içinde küçücük bir beyazlık var gibi şimdi bir baktım,umarım tozdan falandır diyecem ama galiba boyası gitmiş Son düzenleme: Dün 23:02
shiedae3 dedi: Cadı mı bunlar hocam? Vidada boya atması yoksa hiçbir şey anlaşılmaz. Genişletmek için tıkla... Umarım değillerdir zaten içecek döküldü ve 1 gündür götüremedim moralim bozuk,üst üste gelmezse iyi ikisi shiedae3 dedi: Gitmediyse sorun olmaz muhtemelen. Şansını dene. Genişletmek için tıkla... Vidaların ne kadar sıkıldığından anlarlar mı peki? shiedae3 dedi: Cadı mı bunlar hocam? Vidada boya atması yoksa hiçbir şey anlaşılmaz. Genişletmek için tıkla... Vidaların içinde küçücük bir beyazlık var gibi şimdi bir baktım,umarım tozdan falandır diyecem ama galiba boyası gitmiş
BirForumcuKişi 83 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 6 Beğeniler 1.216 Dün 23:05 #20 Hocam zaten gazlı içecek dökülmüş kasada ila kalıntı bıraksmıtır her türlü bozuldu yani.