Acer Nitro 16, YouTube'da dizi izlerken bir anda dondu

EVet açık ama ilk defa bu sorun oluyor cihaz daha 1 buçık senelik

EVet açık ama ilk defa bu sorun oluyor cihaz daha 1 buçık senelik

Zaten her zaman olmuyor hatta cok nadiren oluyor. Benim de 2.5 yilda 2 kere falan olmustur ama ozellikle YT'da oldugu icin cok yuksek ihtimalle donanim hizlandirmadandir. Kapatmaniza gerek yok bence yakin zamanda tekrar edecegini sanmiyorum.

Zaten her zaman olmuyor hatta cok nadiren oluyor. Benim de 2.5 yilda 2 kere falan olmustur ama ozellikle YT'da oldugu icin cok yuksek ihtimalle donanim hizlandirmadandir. Kapatmaniza gerek yok bence yakin zamanda tekrar edecegini sanmiyorum.

Umarım etmez çok endişelendim çünkü

Ederse tarayicidan donanim hizlandirmayi kapatip kullanmaya devam eder ona gore bakarsiniz.

Peki ondan değilse ne yapmak gerekir acaba ben en son NVIDIA'dan ekran renk ayarlafı yaptım ondan da olabilir mi ama bunu daha ömcede yapmıştım

Peki ondan değilse ne yapmak gerekir acaba ben en son NVIDIA'dan ekran renk ayarlafı yaptım ondan da olabilir mi ama bunu daha ömcede yapmıştım

Renk ayarlarindan olmaz hocam. Eger tekrar ederse belki ekran karti surucusuyle alakali olabilir.

RTX 4050 Ryzen 7535HS işlemci
Bir şey olduğu sanmıyorum ama sıklaşırsa donmalar bir format atarsın. İlk akla gelen Ssd'den olabilir laptopun hafif altını kaldır hava alsın düzgün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…