Acer Nitro 16'yı 15 aydır kullanıyorum, çok şükür herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama sizin tarafınızı dinlemek istiyorum. Kullanan ya da bilgisi olanlar bu laptop hakkındaki sorunları yazabilir mi?
Cihazdan ne istiyorsan vallahi şu ana kadar kullanan kullanıcılardan çok az sorun gördüm bende denemiş olarak cihazı fena zorladım sürekli yükte her hafta yatana kadar açık makine bunlar ölene kadar çalışır.
@cagata, 2 şekilde anlarsınız. İlki sıcaklıkların eskisi gibi olmaması (bu biraz zor, tozlar da sıcaklığa fark ettiriyor çünkü), diğeri de anakart teması. Anakarta temas ettiği zaman kısa devre vs. yapar, o şekilde anlaşılır.
@cagata, 2 şekilde anlarsınız. İlki sıcaklıkların eskisi gibi olmaması (bu biraz zor, tozlar da sıcaklığa fark ettiriyor çünkü), diğeri de anakart teması. Anakarta temas ettiği zaman kısa devre vs. yapar, o şekilde anlaşılır.
Sıcaklıklar şu aralar Resident Evil oyunları oynuyorum oyunlarda ekran kartı 110-120 watt arası çekerken 84 dereceye geliyor işlemci de 20 25 watt çekerken 79 derecelere geliyor oda sıcaklıklığı 26 derece ve anakarta temas ettiği nasıl anlaşılır yani ne gibi durum oluşur
@cagata, Sıcaklıklarınız iyi. Anakart teması olduğu zaman illa bir problem çıkartır cihaza zaten. İlla örnek istiyorsanız, kısa devre kaynaklı anakart yanabilir, VRM'ler zarar görebilir, FAN soketleri bozulabilir vs.
@cagata, sıcaklıklarınız iyi. Anakart teması olduğu zaman illa bir problem çıkartır cihaza zaten. İlla örnek istiyorsanız, kısa devre kaynaklı anakart yanabilir, VRM'ler zarar görebilir, fan soketleri bozulabilir vs.
Anakart yansa zaten cihaz açılmaz değil mi? Peki bazen de cihazda şöyle oluyor güç düğmesine basıyorum Acer Nitro logosu 30 40 saniye sonra geliyor yani cihaz açılıyor bunun sebebi nedir?