Acer Nitro 5 klavye ısınma sorunu

4K KESİTLER

Uzman
Merhaba. Acer Nitro AN515-57 modeli kullanıyorum. Mühendislerin hatasını da çekiyorum tabii. Adamlar ısıyı laptopun altına vermesi gerekirken üst kısma yani klavye tarafına gidiyor. Anakartın arka yüzüne hiç ısı koruması yapılmadığından sistem zorlandıkca ısı ön tarafa klavyeye geliyor laptopun alt kısmına gelmesi gerekirken. Alt kısım buz gibi. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı çünkü ne kadar iyi termal macun olsa bile fayda etmiyor, ısı ön tarafa geliyor alt kısım çok soğuk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Acer Nitro AN515-57 modeli kullanıyorum. Mühendislerin hatasını da çekiyorum tabii. Adamlar ısıyı laptopun altına vermesi gerekirken üst kısma yani klavye tarafına gidiyor. Anakartın arka yüzüne hiç ısı koruması yapılmadığından sistem zorlandıkca ısı ön tarafa klavyeye geliyor laptopun alt kısmına gelmesi gerekirken. Alt kısım buz gibi. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı çünkü ne kadar iyi termal macun olsa bile fayda etmiyor, ısı ön tarafa geliyor alt kısım çok soğuk.
Maalesef yok hocam.

Mühendisler neden ısıyı alta vermek yerine üste vermişler bunu hiç anlamıyorum kullanıcıyı rahatsız ediyor klavye ısınınca.

Altta nereye verecekler ki? Muhtemelen sadece masanın üzerine konulduğu kullanım senaryosunu düşünmüşlerdir. Çünkü o şekilde olursa hava başka türlü çıkmaz.

Alt kısım kasadan bağımsız kapak zaten ısınmaz. Dizüstü cihazların üst kısmı ısınması normal.

Her senaryoda havayı alta veremezsiniz. Herkes yükseltici ile kullanmıyor cihazını. Buna çözüm olarak klavye alabilirsiniz. Ben o şekilde kullanıyorum. Aksi halde elimi terletiyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt