U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 12 Mayıs 2025 #1 Acer Nitro 5 kullanıyorum, ilk aldığımda klavye renkleri kırmızıydı, sonra bozuldu garantiye gönderdim şimdi ise renkler devamlı değişiyor. Çok fark etmez ama eskisi gibi kırmızı yapmak istiyorum nereden ayarlayabilirim?
Acer Nitro 5 kullanıyorum, ilk aldığımda klavye renkleri kırmızıydı, sonra bozuldu garantiye gönderdim şimdi ise renkler devamlı değişiyor. Çok fark etmez ama eskisi gibi kırmızı yapmak istiyorum nereden ayarlayabilirim?
Çözüm Hasan Merkit 12 Mayıs 2025 Windows kullanıyor iseniz Acer'in sürücü indirme sayfasından NitroSense uygulamasını indirin. Bu uygulama klavyenizin ışıklandırmasını yönetiyor.
Windows kullanıyor iseniz Acer'in sürücü indirme sayfasından NitroSense uygulamasını indirin. Bu uygulama klavyenizin ışıklandırmasını yönetiyor.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.092 12 Mayıs 2025 #2 Windows kullanıyor iseniz Acer'in sürücü indirme sayfasından NitroSense uygulamasını indirin. Bu uygulama klavyenizin ışıklandırmasını yönetiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows kullanıyor iseniz Acer'in sürücü indirme sayfasından NitroSense uygulamasını indirin. Bu uygulama klavyenizin ışıklandırmasını yönetiyor.
KS KS U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 12 Mayıs 2025 #3 Hasan Merkit dedi: Windows kullanıyor iseniz Acer'in sürücü indirme sayfasından NitroSense uygulamasını indirin. Bu uygulama klavyenizin ışıklandırmasını yönetiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim olursa çözüm olarak işaretlerim. Artı 0 Eksi
Hasan Merkit dedi: Windows kullanıyor iseniz Acer'in sürücü indirme sayfasından NitroSense uygulamasını indirin. Bu uygulama klavyenizin ışıklandırmasını yönetiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim olursa çözüm olarak işaretlerim.