mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.512 Çözümler 12 Beğeniler 5.613 27 Şubat 2024 #1 Alet geldi, Recep abinin rufus ile ISO dosyasını flaşa yazdırma videosuyla yaptım, flaşı laptopa taktım. Sürücüler yok. VDM Conteller'i kapattım, hâlâ yok. @Recep Baltaş Yardım eder misin abi? Disk gözüküyor bu arada, BIOS'ta Samsung diye gözükmekte. İşlemci i5 12500H
Alet geldi, Recep abinin rufus ile ISO dosyasını flaşa yazdırma videosuyla yaptım, flaşı laptopa taktım. Sürücüler yok. VDM Conteller'i kapattım, hâlâ yok. @Recep Baltaş Yardım eder misin abi? Disk gözüküyor bu arada, BIOS'ta Samsung diye gözükmekte. İşlemci i5 12500H
Çözüm mr.esat 27 Şubat 2024 @Kedicik @487 Sorun çözüldü, ISO yeniden yazdırınca baştan disk seçebildim ve şu an kuruyor. Teşekkür ederim.
@Kedicik @487 Sorun çözüldü, ISO yeniden yazdırınca baştan disk seçebildim ve şu an kuruyor. Teşekkür ederim.
Emrecngz Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.026 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 27 Şubat 2024 #11 BIOS'tan çıkarken kaydettiğinize emin misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.512 Çözümler 12 Beğeniler 5.613 27 Şubat 2024 #12 Emrecngz dedi: BIOS'tan çıkarken kaydettiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Disk seçme ekranına erişemiyorum bile, o en baştaki ekle ekranı falan yok yani. Bu kadar salak hissettiğimi hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: BIOS'tan çıkarken kaydettiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Disk seçme ekranına erişemiyorum bile, o en baştaki ekle ekranı falan yok yani. Bu kadar salak hissettiğimi hatırlamıyorum.
4 487 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.387 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 2.484 27 Şubat 2024 #13 Kral buradan indir ve setup dosyasının içindekileri 7ZIP ile çıkart. Sonra videodaki gibi sürücü seçerek yüklersin. Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (11th up to 13th Gen Platforms) The Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) Driver 20.0.0.1038.3 supports the configuration and enabling of multiple features. www.intel.com Artı 0 Eksi
Kral buradan indir ve setup dosyasının içindekileri 7ZIP ile çıkart. Sonra videodaki gibi sürücü seçerek yüklersin. Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (11th up to 13th Gen Platforms) The Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) Driver 20.0.0.1038.3 supports the configuration and enabling of multiple features. www.intel.com
KS KS mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.512 Çözümler 12 Beğeniler 5.613 27 Şubat 2024 #14 487 dedi: Kral buradan indir ve setup dosyasının içindekileri 7ZIP ile çıkart. Sonra videodaki gibi sürücü seçerek yüklersin. Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (11th up to 13th Gen Platforms) The Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) Driver 20.0.0.1038.3 supports the configuration and enabling of multiple features. www.intel.com Genişletmek için tıkla... Şu an tekrardan ISO yazdırıyorum, olmazsa yine deneyeceğim. Sağolasın. Artı 0 Eksi
487 dedi: Kral buradan indir ve setup dosyasının içindekileri 7ZIP ile çıkart. Sonra videodaki gibi sürücü seçerek yüklersin. Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (11th up to 13th Gen Platforms) The Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) Driver 20.0.0.1038.3 supports the configuration and enabling of multiple features. www.intel.com Genişletmek için tıkla... Şu an tekrardan ISO yazdırıyorum, olmazsa yine deneyeceğim. Sağolasın.
4 487 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.387 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 2.484 27 Şubat 2024 #15 mr.esat dedi: Şu an tekrardan ISO yazdırıyorum, olmazsa yine deneyeceğim. Sağ olasın. Genişletmek için tıkla... Niye ISO yazdırıyorsun kral? Sorun ISO'da değil ki. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
mr.esat dedi: Şu an tekrardan ISO yazdırıyorum, olmazsa yine deneyeceğim. Sağ olasın. Genişletmek için tıkla... Niye ISO yazdırıyorsun kral? Sorun ISO'da değil ki.
KS KS mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.512 Çözümler 12 Beğeniler 5.613 27 Şubat 2024 #16 487 dedi: Niye ISO yazdırıyorsun kral? Sorun ISO'da değil ki. Genişletmek için tıkla... En baştaki disk seçme ekranı gelmedi, ben de baştan yapayım dedim. 487 dedi: Kral buradan indir ve setup dosyasının içindekileri 7ZIP ile çıkart. Sonra videodaki gibi sürücü seçerek yüklersin. Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (11th up to 13th Gen Platforms) The Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) Driver 20.0.0.1038.3 supports the configuration and enabling of multiple features. www.intel.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunları başka bir flaşa atsam sorun olmaz değil mi? Artı 0 Eksi
487 dedi: Niye ISO yazdırıyorsun kral? Sorun ISO'da değil ki. Genişletmek için tıkla... En baştaki disk seçme ekranı gelmedi, ben de baştan yapayım dedim. 487 dedi: Kral buradan indir ve setup dosyasının içindekileri 7ZIP ile çıkart. Sonra videodaki gibi sürücü seçerek yüklersin. Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (11th up to 13th Gen Platforms) The Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) Driver 20.0.0.1038.3 supports the configuration and enabling of multiple features. www.intel.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunları başka bir flaşa atsam sorun olmaz değil mi?
4 487 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.387 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 2.484 27 Şubat 2024 #17 mr.esat dedi: En baştaki disk seçme ekranı gelmedi, ben de baştan yapayım dedim. Hocam bunları başka bir flaşa atsam sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kral sen bilirsin. Aynı ISO flash bellleğin içine atsan da olur. Çift USB girişi varsa atabilirsin başka flash belleğe. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
mr.esat dedi: En baştaki disk seçme ekranı gelmedi, ben de baştan yapayım dedim. Hocam bunları başka bir flaşa atsam sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kral sen bilirsin. Aynı ISO flash bellleğin içine atsan da olur. Çift USB girişi varsa atabilirsin başka flash belleğe.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 27 Şubat 2024 #18 mr.esat dedi: Hocam bunları başka bir flaşa atsam sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sürücüyü yüklerken bu flaşı da görmesi lazım. 2 flaşı aynı anda takarsanız sorun olmayabilir. Artı 0 Eksi
mr.esat dedi: Hocam bunları başka bir flaşa atsam sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sürücüyü yüklerken bu flaşı da görmesi lazım. 2 flaşı aynı anda takarsanız sorun olmayabilir.
KS KS mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.512 Çözümler 12 Beğeniler 5.613 27 Şubat 2024 #19 @Kedicik @487 Sorun çözüldü, ISO yeniden yazdırınca baştan disk seçebildim ve şu an kuruyor. Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
@Kedicik @487 Sorun çözüldü, ISO yeniden yazdırınca baştan disk seçebildim ve şu an kuruyor. Teşekkür ederim.
4 487 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.387 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 2.484 27 Şubat 2024 #20 @Kedicik Kral bizi taklaya getirdi. O kadar yazdık ama sonunda çözümü kendine ekletmeyi başardı. Şaka bir yana hayırlı olsun kral. Artı 0 Eksi
@Kedicik Kral bizi taklaya getirdi. O kadar yazdık ama sonunda çözümü kendine ekletmeyi başardı. Şaka bir yana hayırlı olsun kral.