Acer Nitro ANV15-51-53S1 laptopun paneli 165 Hz mi?

Sitesinde 144 Hz %45 NTSC 250nit yaziyor. Amazon ise 165 Hz yazmis, bildiginiz uzere Acer genellikle yanlış giriyor bilgileri bundan dolayi alip kullanan vardir belki. Bu laptopu almayi dusunuyorum 165 Hz ise.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uretici kendi sitesine yanlis bilgi girmisse diger yerler de yanlis bilgi girebilir. En dogru bilgiyi her zaman ureticinin kendi sitesi verir. Zaten satis magazalarinin girdigi urun ozellikleri referans alinmaz.
144 Hz yazan ozellikli laptop 2k panelliydi. Alan vardir diye acmistim konuyu belki saticiya dogru bilgi vermislerdir.

Cihazın ismini internette aratınca şu linke ulaştım.

(Eğer aynı cihaz / ekransa aşağıdaki bilgilere bakabilirsin.)

Buradan cihazın ekranının kodunun * olduğunun bilgisine vardım.

* Innolux N156HRA-EA1 (CMN1521)​

Var olan bu koda dayanarak, %57 sRGB, %45 NTSC, 1080P, WLED ve 144Hz yenileme hızına sahip olduğu bilgilerine ulaştım.

Yine Türkiye'deki bir ilanın bilgilerine bakarak 144Hz yenileme hızına sahip olduğunu görebiliyoruz.

Lakin konstrat oranıyla ilgili net bir bilgi yok gördüğümce, zira bazıları 1470:1 diyor bazıları da 1000:1.

Evet orada da yaziyor opsiyonel olarak 165Hz olabilecegi sanirim 165Hz bu laptop.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…