Acer Nitro V15 ANV15-52-76BW vs Lenovo LOQ 15IRX10 83JE00ENTR

Attığınız Lenovo log şu an bu bütçede en iyisi. 5060 ve 24 GB RAM stokları eritiyolardır tahminen, alın. GameGaraj gibi bir markada bile 5060 laptop daha pahalı. İleride SSD eklerseniz Lenovo şu an bütçenin en iyi laptopu.

Hiç düşünmeden Lenovo’yu al geç.

V15 kasa sorunlu; aralarından Lenovo LOQ daha mantıklı. Ancak Lenovo'nun da pürüzleri var; önceki serisi problemliydi, bu seriyi de körü körüne öneremiyorum. Yine kararı verecek kişi sizsiniz.

V15 kasa sorunlu; aralarından Lenovo LOQ daha mantıklı. Ancak Lenovo'nun da pürüzleri var; önceki serisi problemliydi, bu seriyi de körü körüne öneremiyorum. Yine kararı verecek kişi sizsiniz.
Şikayet olmadığı söyleniyor, zaman geçmeden bilemeyiz. Ben olsam LOQ alırdım. V15 asla almazdım.

Log9 seri 4060 li modelini kullanıyorum memnunum. 5060 ta da Log tercih edeceğim muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…