Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

shiedae3

Başarılı
Acer Nitro 16 Ultra 9 275hx RTX 5060 modelinde Thunderbolt işareti var ama 5 mi yoksa 4 mü? Bir kaynak bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Pek çok yurt dışı alışveriş sitesinde Thunderbolt 4 olduğu belirtiliyor, bununla birlikte cihazın tasarımından Thunderbolt girişi olduğunu anlayabilirsiniz.

Seri kodlar eşleşmiyor sizin attığınız PHN16-73 arkadaşta olan nh. Qvuey. 001. farklı ülkelere farklı donanım verebiliyorlar en kötü arkadaş Aygıt Yöneticisi'nden Thunderbolt kontrolcusu var mı bakabilir?

Seri kodlar eşleşmiyor sizin attığınız PHN16-73 arkadaşta olan nh. Qvuey. 001.
Seri kodla ne demek eşleşmiyor? Arkadaşın dediği cihazda Predator PHN16-73 zaten, yanlışıkla Nitro diye belirtmiş.

2 dakika araştırma yaparak bulmak zor olmamalı.

1767465853791.webp

Cihazın PHN16-73 serisinde yer aldığını görebilirsiniz.

Seri kodla ne demek eşleşmiyor? Arkadaşın dediği cihazda Predator PHN16-73 zaten, yanlışlıkla Nitro diye belirtmiş.

2 dakika araştırma yaparak bulmak zor olmamalı.

Eki Görüntüle 215628

Cihazın PHN16-73 serisinde yer aldığını görebilirsiniz.

Attığınız linkte Thunderbolt ile ilgili yazı yok, USB 3.2 gen2 diyor link bulmak kolay ama okumak zor gelmiş?

1767465949850.webp

Ben üretici olarak Thunderbolt koymuş olsaydım sitemde yazardım önemli bir özellik cihazı bununla överdim ama Acer sitesinde CTRL+F yapıp arama kısmına Thunderbolt yazdığınızda dahi bir sonuç çıkmıyor en iyisi @shiedae3 Aygıt Yöneticisi'nden Thunderbolt kontrolcüsü var mı baksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız link de Thunderbolt ile ilgili yazı yok USB 3.2 gen2 diyor link bulmak kolay ama okumak zor gelmiş?

Eki Görüntüle 215630
Thunderbolt ile ilgili yazı bulamamanıza değildi o lafım, benim attığım linkteki cihazla aynı seriden olduğunu kolayca araştırarak bulabilirdiniz. Her detay Acer'ın datasheet sayfasında yazacak diye bir kaide de yok, biraz da incelemelere göz gezdirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız linkte Thunderbolt ile ilgili yazı yok, USB 3.2 gen2 diyor link bulmak kolay ama okumak zor gelmiş?

Eki Görüntüle 215630

Ben üretici olarak Thunderbolt koymuş olsaydım sitemde yazardım önemli bir özellik cihazı bununla överdim ama Acer sitesinde CTRL+F yapıp arama kısmına Thunderbolt yazdığınızda dahi bir sonuç çıkmıyor en iyisi @shiedae3 Aygıt Yöneticisi'nden Thunderbolt kontrolcüsü var mı baksın.

Acer çok garip bu konuda laptopumun üstünde sticker vardı TB4 mevcut diye ama sitesinde belirtilmemiş zaten o şimşek işaretini TB olmadan koyamıyorlar.