Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
1 adet Thunderbolt 4 girişi mevcut.
Adlin
Becerikli
Pek çok yurt dışı alışveriş sitesinde Thunderbolt 4 olduğu belirtiliyor, bununla birlikte cihazın tasarımından Thunderbolt girişi olduğunu anlayabilirsiniz.
Pek çok yurt dışı alışveriş sitesinde Thunderbolt 4 olduğu belirtiliyor, bununla birlikte cihazın tasarımından Thunderbolt girişi olduğunu anlayabilirsiniz.
Seri kodlar eşleşmiyor sizin attığınız PHN16-73 arkadaşta olan nh. Qvuey. 001. farklı ülkelere farklı donanım verebiliyorlar en kötü arkadaş Aygıt Yöneticisi'nden Thunderbolt kontrolcusu var mı bakabilir?
Adlin
Becerikli
Seri kodla ne demek eşleşmiyor? Arkadaşın dediği cihazda Predator PHN16-73 zaten, yanlışıkla Nitro diye belirtmiş.Seri kodlar eşleşmiyor sizin attığınız PHN16-73 arkadaşta olan nh. Qvuey. 001.
2 dakika araştırma yaparak bulmak zor olmamalı.
Cihazın PHN16-73 serisinde yer aldığını görebilirsiniz.
Seri kodla ne demek eşleşmiyor? Arkadaşın dediği cihazda Predator PHN16-73 zaten, yanlışlıkla Nitro diye belirtmiş.
2 dakika araştırma yaparak bulmak zor olmamalı.
Eki Görüntüle 215628
Cihazın PHN16-73 serisinde yer aldığını görebilirsiniz.
Attığınız linkte Thunderbolt ile ilgili yazı yok, USB 3.2 gen2 diyor link bulmak kolay ama okumak zor gelmiş?
Ben üretici olarak Thunderbolt koymuş olsaydım sitemde yazardım önemli bir özellik cihazı bununla överdim ama Acer sitesinde CTRL+F yapıp arama kısmına Thunderbolt yazdığınızda dahi bir sonuç çıkmıyor en iyisi @shiedae3 Aygıt Yöneticisi'nden Thunderbolt kontrolcüsü var mı baksın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Adlin
Becerikli
Thunderbolt ile ilgili yazı bulamamanıza değildi o lafım, benim attığım linkteki cihazla aynı seriden olduğunu kolayca araştırarak bulabilirdiniz. Her detay Acer'ın datasheet sayfasında yazacak diye bir kaide de yok, biraz da incelemelere göz gezdirin.Attığınız link de Thunderbolt ile ilgili yazı yok USB 3.2 gen2 diyor link bulmak kolay ama okumak zor gelmiş?
Eki Görüntüle 215630
Son düzenleyen: Moderatör:
shiedae3
Başarılı
Attığınız linkte Thunderbolt ile ilgili yazı yok, USB 3.2 gen2 diyor link bulmak kolay ama okumak zor gelmiş?
Eki Görüntüle 215630
Ben üretici olarak Thunderbolt koymuş olsaydım sitemde yazardım önemli bir özellik cihazı bununla överdim ama Acer sitesinde CTRL+F yapıp arama kısmına Thunderbolt yazdığınızda dahi bir sonuç çıkmıyor en iyisi @shiedae3 Aygıt Yöneticisi'nden Thunderbolt kontrolcüsü var mı baksın.
Acer çok garip bu konuda laptopumun üstünde sticker vardı TB4 mevcut diye ama sitesinde belirtilmemiş zaten o şimşek işaretini TB olmadan koyamıyorlar.
- Makaleler
- 10
Acer çok garip bu konuda laptopumun üstünde sticker vardı TB4 mevcut diye ama sitesinde belirtilmemiş zaten o şimşek işaretini TB olmadan koyamıyorlar.
Aslında belirtmişler.