Acer, Ultra Taşınabilir Predator Triton 14 AI Oyun Laptopunu Duyurdu: GeForce RTX 5070’li

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 57
Makaleler
5

Acer’in Predator Triton 14 AI modeli, kompakt kasaya GeForce RTX 5070’i sığdırarak güçlü oyunu kolay taşınabilirlikle bir araya getiriyor. Acer, Core Ultra 9 288V ve GeForce RTX 5070’li Predator Triton 14 AI’yi tanıttı: grafen destekli soğutma Güçlü ekran kartı taşıyan oyun laptopları genelde kalın ve ağır olur. Acer, Triton 14 AI ile bu algıyı kırmayı…

Devamını Oku: Acer, Ultra Taşınabilir Predator Triton 14 AI Oyun Laptopunu Duyurdu: GeForce RTX 5070’li
Kaynak: Techolay

Dünyada ilk kez grafeni bu şekilde kullanan tarzı bir ibare okudum, tam içimden küfredecektim ki bir ifade dikkatimi çekti. Bu konuyu ben de takip ediyordum bir süredir.

Görselde görüldüğü şekilde TIM dediği yeri Graphene / Graphite Thermal Pad ile doldurmuşlar sanırım. Bu olay dünyada ilk değil ancak bu graphene katmanlarını bir nüans ile dikey olarak yerleştirmek dünyada ilk kez bir dizüstünde uygulanıyor olabilir zira bu meselenin Paper'ı bile yeni yayınlandı. (2 sene önce) Direkt alıp koymuşlar.

Mevzu kısaca, dikey olarak hizalanmış graphite/graphene katmanlarının alt ve üst noktalarını bir process sonucu yumuşatmak bu şekilde TIM görevi gören materyalin temas yüzeyini maksimuma çıkarmak. Bu da maksimumda yüzde 14.5 daha iyi iletim olarak dönmüş Acer'a. Güzel cihaz, sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…