"acerqaagent.exe" nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cagata
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 154
  • Etiketler Etiketler
    exe nedir

cagata

Uzman
Ekte de gösterildiği gibi acerqaagent.exe NVIDIA GPU'da çalışıyor daha önce böyle bir şey yoktu, şimdi ne oldu da NVIDIA çalışmaya başladı?

@cagata, Acer quick Access programı ile alakalı hocam. Kullanmıyorsanız programı bcuninstaller ile silebilirsiniz.

Cihazı nisan ayından beridir kullanıyorum ve o zamandan beridir hiçbir şey yüklemedim. Acer'in uyugulamaları nisan ayından beridir var ama bu olay bugün çıktı.
Kullandığınız bir yazılım NVIDIA GPU ile çalışmaya başlamış olabilir. Denetim masasından hangi uygulamanın GPU’yu kullandığını bulabiliriz.

@cagata, Acer Quick Access programı ile alakalı hocam. Kullanmıyorsanız programı BCUninstaller ile silebilirsiniz.

Öyle bir program yok ama denetim masasında, hatta aratıyorum çıkmıyor bile.

Kullandığınız bir yazılım NVIDIA GPU ile çalışmaya başlamış olabilir. Denetim masasından hangi uygulamanın GPU'yu kullandığını bulabiliriz.

Nasıl yapacağım onu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@cagata, o zaman bir fikrim yok hocam, araştırdım ve bu Exe'nin Acer Quick Access ile alakalı olduğu yazıyor.

Tamam, olabilir de ama kaç ay boyunca NVIDIA GPU'yla çalışmadı, şimdi neden NVIDIA'yı kullanıyor? Neyse, çözümü yok demek ki. Peki, pil ömrünü ve sıcaklığı etkiler mi bu durum?

@cagata, o zaman bir fikrim yok hocam, araştırdım ve bu Exe'nin Acer Quick Access ile alakalı olduğu yazıyor.

@Cengiz ya da bug'a girmiş olabilir mi?

Tamam olabilir de ama kaç ay boyunca NVIDIA GPU'yla çalışmadı şimdi neden NVIDIA'yı kullanıyor neyse çözümü yok demek ki peki pil ömrünü ve sıcaklığı etkiler mi bu durum.

@cagata, yok hocam aşırı etkileyecek bir şey değil ki alt tarafı NitroSense gibi bir program yani. Hissetmezsiniz.

@cagata, yok hocam aşırı etkileyecek bir şey değil ki, alt tarafı NitroSense gibi bir program yani. Hissetmezsiniz.

He, iyi o zaman. Belki de dediğim gibi bug'ta kalmış da olabilir çünkü ben oyun oynarken Denetim Masası'ndan sadece NVIDIA GPU'yu seçiyorum, oyunumu bitirdikten sonra Optimus'a geri dönüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…