Days Gone - Subnautica - Cyberpunk 2077 - Elden Ring - Stalker 2.
Benim tavsiyelerim bunlar olur. Hepsi birbirinden farklı türler, illaki birisini seversiniz.
Ancak tam açık dünya istiyorsanız Subnautica biraz daha ağır basabilir.
Days Gone - Subnautica - Cyberpunk 2077 2077 - Elden Ring - Stalker 2.
Benim tavsiyelerim bunlar olur. Hepsi birbirinden farklı türler, illaki birisini seversiniz.
Stalker 2 oynarken mod kurulmasını öneririm. Oyun kendi stok halinde normal zorlukta bile düşman NPC’ler ölmüyor.
Bunun dışında sürekli update alan bir oyun, ben de öneririm Stalker 2.
Days Gone - Subnautica - Cyberpunk 2077 - Elden Ring - Stalker 2.
Steam hesabımda sadece 1-2 oyun korku kategorisinde, korku oyunlarıyla pek aram yok benim de. Stalker 2’yi 35 saat gibi bir süre oynadım çünkü oyunu oynarken sürekli “bir şeyler eksik” hissi veriyor, nedenini bir türlü çözememiştim. O kadar da geren bir oyun değil ama korku oyunlarında çok panik yapan heyecanlanan biri olarak geceleri çalıların arasından mutasyona uğramış domuzlar saldırınca bayağı tırsıyordum. Sizin için problem olmuyorsa bir deneyin derim.
Crimson Desert biraz daha güncellemeler alıp kendine gelsin bakıcam ona. Diğer saydığın oyunları da oynadım. Spiderman belki tekrardan oynayabilirim ama... Bilemedim şimdi.
Crimson Desert biraz daha güncellemeler alıp kendine gelsin, bakacağım ona. Diğer saydığın oyunları da oynadım. Spiderman belki tekrardan oynayabilirim ama... Bilemedim şimdi.