Asus 1000W Rog Thor 1000P V2 80+ Platinum Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hocam attığınız linkte peşin fiyatına taksit muhabbeti yok, sarı sitede saçma bir şekilde vardı… ayrıca ASUS'te Platinum sertifikası var ve doğru bakıp araştırabildiysem, Seasonic'in altyapısını kullanıyor… yoksa gerçekten Thor'u veya Be Quiet sipariş etmiştim…
Dilediğim veya o şekilde kabul ettiiim standartlara göre alıyorum, be quite Dark Power Pro 13 1300W'da iyi standartlar almış. Bir de seasonic…
Aralarında kayda değer bir fark yok. Bu arada iki model de Seasonic Prime PX platformuna ait diye Prime PX'in performansı da ROG Thor P2 gibi sanılmasın, onun performansı daha iyi.
We take a look at why CORSAIR PSUs don't have a 12-volt Hi Power plug
www.corsair.com
Corsair PSU'ların neden native çıkışları olmadığına dair Corsair'ın bir bilgilendirme yazısı var. Detaylı araştırıp rehber hazırlamak istersen diye buraya bırakıyorum. Benim bilgim epey sınırlı bu konularda.
Asus 1000W Rog Thor 1000P V2 80+ Platinum Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ha şu Seasonic Prime olan model. Tamam, top kalitede o da gayet. Seasonic üretiyor bu modeli, Prime platformuna ait. 1200W olanı ama, 850W olanı Focus platformu.
Yalnız epey modifiye edilmiş bir Prime platformu bu. En büyük farkı zaten OLED ekranında güç tüketimini göstermek için microcontroller'da yapılan değişiklik. Ne yazık ki performans olarak Seasonic Prime platformuna ait olmasına rağmen, düz Prime modeline karşı kaybediyor...