mutlupide Başarılı Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 235 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 90 4 Ağustos 2024 #1 Redmi Note 9 telefonum açılırken recoverye atıyor. Dosyaları nasıl kuratarabilirim? Crdroid yüklü yani verilerin şifrelenmemiş olması lazım. Son düzenleme: 4 Ağustos 2024
Redmi Note 9 telefonum açılırken recoverye atıyor. Dosyaları nasıl kuratarabilirim? Crdroid yüklü yani verilerin şifrelenmemiş olması lazım.
Heribert Yavuz 52 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.046 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.707 4 Ağustos 2024 #2 TWRP'den almayı deneyin.
KS KS mutlupide Başarılı Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 235 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 90 4 Ağustos 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: TWRP'den almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu kurmak için önce stock rom flashlamak gerekiyor diye biliyorum gerekiyor mu? @Heribert Yavuz Tamamdır gerekmiyormuş Orange Fox kurdum ama storage kısmı boş gözüküyor. Galiba şifrelenmiş veriler. Son düzenleme: 4 Ağustos 2024
Heribert Yavuz dedi: TWRP'den almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu kurmak için önce stock rom flashlamak gerekiyor diye biliyorum gerekiyor mu? @Heribert Yavuz Tamamdır gerekmiyormuş Orange Fox kurdum ama storage kısmı boş gözüküyor. Galiba şifrelenmiş veriler.
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.523 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 5 Ağustos 2024 #4 mutlupide dedi: Onu kurmak için önce stock ROM flashlamak gerekiyor diye biliyorum gerekiyor mu? @Heribert Yavuz Tamamdır gerekmiyormuş OrangeFox kurdum ama Storage kısmı boş gözüküyor. Galiba şifrelenmiş veriler. Genişletmek için tıkla... crDroid şifrelemesi lazım verileri.
mutlupide dedi: Onu kurmak için önce stock ROM flashlamak gerekiyor diye biliyorum gerekiyor mu? @Heribert Yavuz Tamamdır gerekmiyormuş OrangeFox kurdum ama Storage kısmı boş gözüküyor. Galiba şifrelenmiş veriler. Genişletmek için tıkla... crDroid şifrelemesi lazım verileri.
KS KS mutlupide Başarılı Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 235 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 90 6 Ağustos 2024 #5 kullanıcı311 dedi: crDroid şifrelemesi lazım verileri. Genişletmek için tıkla... Evet şifreliyormuş ondan alamadım. Ama sıkıntı yok bi tek Stardew Valley sava dosyasıydı gereken o da var mış bilgisayarda.
kullanıcı311 dedi: crDroid şifrelemesi lazım verileri. Genişletmek için tıkla... Evet şifreliyormuş ondan alamadım. Ama sıkıntı yok bi tek Stardew Valley sava dosyasıydı gereken o da var mış bilgisayarda.