Galatasaray’ın pozisyonu penaltı mı gerçekten sence? Bak profilimden anlayacağınız üzerine Adanasporluyum ve Adana Demirspor düşman takım, ama bugün Demirspor’a yapılan yarın bize yapılır bu ligde 2 tane takımı (Galatasaray Fenerbahçe) arasında rekabet olsun diye elinde geleni yapıyorlar ve diğer taraftarı olan Anadolu takımlarını harcıyorlar, ama ben söyleyim gerekirse kendi aramızda Anadolu ligi kurarız bu iş böyle gitmez.
Galatasaray'ın pozisyonu penaltı mı gerçekten sence? Bak profilimden anlayacağınız üzerine adanasporluyum ve Adana demirspor düşman takım ama bugün Demirspor'a yapılan yarın bize yapılır bu ligde 2 tane takımı (Galatasaray Fenerbahçe) arasında rekabet olsun diye elinde geleni yapıyorlar ve diğer taraftarı olan Anadolu takımlarını harcıyorlar ama ben söyleyim gerekirse kendi aramızda Anadolu ligi kurarız bu iş böyle gitmez.
Olay penaltıyla alakalı değil. İlk defa olan bir şeyde değil. Demirspor aktif hocası eski fenerli bunu anlar kabul ederseniz zaten taşlar yerine oturur.
Olay penaltıyla alakalı değil. İlk defa olan bir şeyde değil. Demirspor aktif hocası eski fenerli bunu anlar kabul ederseniz zaten taşlar yerine oturur.
Ligdeki teknik direktörlerin yarısı GS'li. Birisinin eskiden bir takımlı olması o takıma fayda sağlıyorsa zaten GS'yi direkt kapatalım gidelim. Ayrıca GS'nin averaj kasmasına gerek yok çünkü ikili averajda zaten öndeler ha diyorsan ki GS Fenere 3 farkla yenilecek kendi sahasında, o zaman bilemem.
Böyle art niyetli düşüneceksek bence GS teşvik primi verdi Adana'ya çekilsinler diye böylece Alkmaar maçı öncesi takım yorulmamış olacak. Kanıtla bakalım aksini.
Net penaltı olmayan bir pozisyondu, bir Galatasaraylı olarak söylüyorum. Penaltıyı bahane edip maçtan çekildilerse zaten direkt kulübü kapatıp gitsinler.
Kaç maçtır ittirilen takımın sence 3 gol atabilir miydi bedavadan 3 puan 3 averaj almışsın hala mağdur edebiyatı yapıyorsun
Avrupa maçı öncesi oyuncular yorulmadan 3 puan alındı, temizinden 3 averaj eklendi, kart cezaları silindi, ligin sportif gerçekliğini ortadan sayısız rezilliklerinizden birine daha tanıklık ettik.