Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 722 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 17 Şubat 2026 #1 Çok çok uzun zamandır yağmıyordu, iyi oldu. Hâlâ devam ediyor şu an, sıcaklardan sonra iyi geldi.
U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 17 Şubat 2026 #2 Gürselpaşa mahallesindeyim, ders çalışıyordum bir an kıyamet kopuyor sandım. Çok kısa sürdü ama şu an hava düzeldi.
Gürselpaşa mahallesindeyim, ders çalışıyordum bir an kıyamet kopuyor sandım. Çok kısa sürdü ama şu an hava düzeldi.
KS KS Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 722 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 17 Şubat 2026 #3 Uranos dedi: Gürselpaşa mahallesindeyim, ders çalışıyordum bir an kıyamet kopuyor sandım. Çok kısa sürdü ama şu an hava düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben de oyun oynarken aynı şeyi yaşadım da şimdi açık aynen hava. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2026
Uranos dedi: Gürselpaşa mahallesindeyim, ders çalışıyordum bir an kıyamet kopuyor sandım. Çok kısa sürdü ama şu an hava düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben de oyun oynarken aynı şeyi yaşadım da şimdi açık aynen hava.