Adana’nın -4 derece olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1449
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 166
  • Etiketler Etiketler
    adana derece

1449

Üstün
Yazın 45 derece olup iliğimi kemiğimizi sömüren sıcaklıklarıyla ünlü Adana’mız -4 derece hissedilen ile rekor kırdı. Balkona çıktım, donuyorum

Hadi ben Kayseriliyim -20’ye bile alışığım Adanalı yurdumun insanı napacak
Yine de Allah sobalılara evsizlere özellikle sokak canlarımıza yardım etsin onlar da Adanalı alışık değiller
Evler taş kaloriferi 5’e getirdim hala donuyorum bu nasıl bir soguktur ula?

Tarsus, Yumurtalık, Karataş, Ceyhan, İskenderun da donuyormuş tanıdıklarımdan haber aldım İskenderun -2 dereceymiş hissedilen -8

Son düzenleme:
Soğuk iyidir ya, özledim vallahi. Küresel ısınma için hala geç olmadığı gibi bir illüzyon oluşturuyor bende

Soğuk iyidir ya, özledim vallahi. Küresel ısınma için hala geç olmadığı gibi bir illüzyon oluşturuyor bende

Hocam bu da fazla ama. Uzmanlar da söylüyor Adana’da böyle sıcaklıkları olsum kar yağar diyorlar da soğuk var yağmur yok şuan

Adanalı olarak söylüyorum, keşke hep böyle kalsa hiç değişmese, gerçekten o yazın bunaltıcı sıcaklıktan nefret ediyorum, özellikle Adana gibi bir yerde yaşayanlar ne demek istediğimi iyi anlar diye düşünüyorum.

Adanalı olarak aslaaa katılmıyorum. Bu dondurucu soğuk asla çekilmiyor. Normalde yaz mı kısmı sorusuna kesinlikle kış derim ama bu kadarı beni bile aşıyor. Bu soğuğu hiç çekmek istemem 3 gündür içimize işledi kuru soğuk çekilmiyor.

Ben yaşarken şu soğuklar olsaydı keşke. Kışın katlanılabilir bir şehir olsa da yazın insan duş alırken terliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…