FB yönetiminin elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Sonuçta oyuncunun elinde bir yanda UCL, bir yanda UEL var. LaLiga mı Süper Lig mi? Kariyerini düşünen her oyuncu elbette maaş daha az olmasına rağmen A. Madrid'i seçecektir.
Açıkçası gelmemesini istiyordum bahsedilen tutar(40m) ve maaşlara(10m). Atalanta ve oyuncunun tutumu da benim gözümde '' eşsiz '' bir oyuncu gibiydi. Maaş talebi farkının da 1.5x olmasının sebebinin lig farkından kaynaklandığını düşünüyorum. Gasperini döneminde oynadığı futbolu ve oyun stilini beğensem de 30 yaş sonrası Afrika kökenli fizik olarak bu tipteki oyuncularda birden kalınlaşma oluyor. Çeviklik ve hızlarını kaybettiklerinde zaten asıl alma amacın olan şeylerin elinden kaydığını gözlemleyebiliyorsun. Pozisyon olarak kanat - forvet gibi bir roldeyse bu daha çok etkiliyor oyuncu performansını. Stoper - orta saha merkezi - yada forvet(bazı roller) olmadığı sürece bu fizik ve bölgedeki oyunculara bu yaştan sonra 4-5 yıllık kontrat verilmesi büyük risktir. Ben FB açısından iyi bir haber olduğunu düşünmekteyim. Zaten genelde bonservis vereceğin 1 transfer bitecekse 1 hafta gibi sürede görüşülür ve 2-3 gün ödeme planı konuşulur ve tamamlanır. Bu kadar uzayan bir sürecin bitmemesi umarım ders olur.
Şuna şu parayı bayılmadığımıza sevindim. Avrupa kupası aldıkları sene bi ismini söz ettirdi sonrası anca isim, üst düzey performans göremedik. Alınamaması sevindirdi. Tabii taraftar isime baktığı için yönetime baya eksi yazdı.
Özellikle X üzerindeki Fenerbahçeli fenolarda gerçekten sorun var, Atletico Madrid taraftarına karşı hiçbir şey yapmadan 3-5 etkileşim kasacağım diye rezillliğin zirvesine oynuyorlar.
Öyle dememek lazım. En son Veerman transferinde nanay oldu. Ama Lookman Atletico ile anlaştı bu doğru. Fabrizio Romano da yanılıyor. Veerman'a "Here We Go" demişti Veerman kulüpte kaldı.