Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.867 Çözümler 35 Beğeniler 6.271 Yer Cehennemin dibi 24 Ekim 2025 #1 Adidas Ownthegame 2.0'ın siyah kırmızı versiyonunu kullanıyorum. Sol teki yürürken cıyk cıyk ses yapıyor. Nedeni ne olabilir? Eskidiği için yapar mı?
Adidas Ownthegame 2.0'ın siyah kırmızı versiyonunu kullanıyorum. Sol teki yürürken cıyk cıyk ses yapıyor. Nedeni ne olabilir? Eskidiği için yapar mı?
kubatotuzsubat111 Uzman Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 375 Beğeniler 167 24 Ekim 2025 #2 Nike deffyallday var bende de oda uzun süre giydiğimde cıyk cıyk ses çıkarıyor hocam bazı ayakkabılarda hatta kronikmiş sanırım.
Nike deffyallday var bende de oda uzun süre giydiğimde cıyk cıyk ses çıkarıyor hocam bazı ayakkabılarda hatta kronikmiş sanırım.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.867 Çözümler 35 Beğeniler 6.271 Yer Cehennemin dibi 24 Ekim 2025 #3 kubatotuzsubat111 dedi: Nike deffyallday var bende de oda uzun süre giydiğimde cıyk cıyk ses çıkarıyor hocam bazı ayakkabılarda hatta kronikmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Sadece sol tekde sıkıntı var. Çok sinir oldum.
kubatotuzsubat111 dedi: Nike deffyallday var bende de oda uzun süre giydiğimde cıyk cıyk ses çıkarıyor hocam bazı ayakkabılarda hatta kronikmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Sadece sol tekde sıkıntı var. Çok sinir oldum.
kubatotuzsubat111 Uzman Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 375 Beğeniler 167 24 Ekim 2025 #4 Koneko Toujou dedi: Sadece sol tekde sıkıntı var. Çok sinir oldum. Genişletmek için tıkla... Benim ikisinde de var hocam benimki kronik ama senin ayakkabıyı bilemedim şimdi. Çamaşır makinesinde bir yıka istersen belki işe yarar bilemeyiz. Olmazsa ayakkabıcıya sorarsın anlarlar herhalde.
Koneko Toujou dedi: Sadece sol tekde sıkıntı var. Çok sinir oldum. Genişletmek için tıkla... Benim ikisinde de var hocam benimki kronik ama senin ayakkabıyı bilemedim şimdi. Çamaşır makinesinde bir yıka istersen belki işe yarar bilemeyiz. Olmazsa ayakkabıcıya sorarsın anlarlar herhalde.
Görkem Say Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.500 Çözümler 3 Beğeniler 1.654 24 Ekim 2025 #5 Sekerli ve gazli bir icecege basip ayakkabi uzerinde kurumasina izin verdiysen neden olabilir.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.867 Çözümler 35 Beğeniler 6.271 Yer Cehennemin dibi 24 Ekim 2025 #6 Görkem Say dedi: Sekerli ve gazli bir icecege basip ayakkabi uzerinde kurumasina izin verdiysen neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Hiç öyle bir durum yaşanmadı ayrıca öyle olsaydı yapışırdı burada yapışma yok
Görkem Say dedi: Sekerli ve gazli bir icecege basip ayakkabi uzerinde kurumasina izin verdiysen neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Hiç öyle bir durum yaşanmadı ayrıca öyle olsaydı yapışırdı burada yapışma yok