AlphaOMG

Uzman
İki ayakkabıda kararsız kaldım sizlerce hangisi tercih edilmeli. Özellikle kullananlar ve daha önce kullanmış kişiler yorumlarsa sevinirim ( Rahatlık , görüntü , sağlamlık ) açısından.

Adidas Response Super 2.0
IMG_4565.webp

Nike Revolution 7
IMG_4563.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Nike'ı nişanlım kullanıyordu ve çok rahat diyordu. Ben ise Adidas'tan vazgeçemiyorum. Çok eskiden bir Nike almıştım yanları falan patlamıştı, o günden beri almıyorum.

Herkesin ayağı farklı ondan rahat bu olur diyemem ama ben Adidas'cıyım. Ayağın taraklıysa taban a dikkat ederek al.
Görünüş açısından, Nike gözüme daha sportif gözüktü. Yani eşofman falan rahat takılıyorsan Nike yakışır.

Nike'ı nişanlım kullanıyordu ve çok rahat diyordu. Ben ise Adidas'tan vazgeçemiyorum. Çok eskiden bir Nike almıştım yanları falan patlamıştı, o günden beri almıyorum.

Abi o yanları patlama olayı iki marka da da yaşayan var. Özellikle bez ise bir noktada yaşıyorsun. Eskiden mağazalar birebir değişim yapıyor diyorlardı. Şimdi bilmiyorum.

Herkesin ayağı farklı ondan rahat bu olur diyemem ama ben Adidas'cıyım. Ayağın taraklıysa taban a dikkat ederek al.
Görünüş açısından, Nike gözüme daha sportif gözüktü. Yani eşofman falan rahat takılıyorsan Nike yakışır.

Abi o yanları patlama olayı iki marka da da yaşayan var. Özellikle bez ise bir noktada yaşıyorsun. Eskiden mağazalar birebir değişim yapıyor diyorlardı. Şimdi bilmiyorum.
Ayağım taraklı değil. Görüntü olarak Adidas baya hoşuma gitti.

Ayağım taraklı değil. Görüntü olarak Adidas baya hoşuma gitti.
Eşofman giymem pek günlük kullanım için alacağım.

Son düzenleme:
Cidden öyle mi ya? Ulan hiç Nike giymedim neredeyse. Bir hatun giyiyordu o da çok rahat diyordu. Acaba çok eskiden giydim de her şeylerini yenilediler falan mı?

Ultraboost 22 kullandım Adidas tarafında. Tabanı şu çarşıdaki ucuz ayakkabılardan farksız derecede sertti. Nike İnvincible 3'e geçtim rahatlığı buldum. Ciddi anlamda taban ayağınızın altında eziliyor ve bunu bariz bir şekilde hissediyorsunuz.