d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 2 Mart 2026 #11 Faruk12 dedi: Anladım, yapay zeka ile fotoğrafları değiştirip mesajlar atmış. Şu an mesajları da geri çekmiş ve hesabı kapatmış. Genişletmek için tıkla... Instagram çoğu şeyi logluyor, polise gidin.
Faruk12 dedi: Anladım, yapay zeka ile fotoğrafları değiştirip mesajlar atmış. Şu an mesajları da geri çekmiş ve hesabı kapatmış. Genişletmek için tıkla... Instagram çoğu şeyi logluyor, polise gidin.
KS KS F Faruk12 Becerikli Katılım 15 Ekim 2025 Mesajlar 253 Beğeniler 98 2 Mart 2026 #12 d.24 dedi: Instagram çoğu şeyi logluyor, polise gidin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler yardımlarınız için.
d.24 dedi: Instagram çoğu şeyi logluyor, polise gidin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler yardımlarınız için.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.226 Makaleler 64 Çözümler 104 Beğeniler 5.111 Yer Ankara 2 Mart 2026 #13 Faruk12 dedi: Loglamak ne, geri açıyor mu yani hesabı? Genişletmek için tıkla... Hayır, yaptığı şeyler Instagram'ın sunucularında kaydediliyor. Gönderdiği mesajlar, gönderme saatleri, kime gönderdiği, takip ettiği kişiler vs. kaydediliyor. Hesabı kapatsa bile kayıtlar duruyor.
Faruk12 dedi: Loglamak ne, geri açıyor mu yani hesabı? Genişletmek için tıkla... Hayır, yaptığı şeyler Instagram'ın sunucularında kaydediliyor. Gönderdiği mesajlar, gönderme saatleri, kime gönderdiği, takip ettiği kişiler vs. kaydediliyor. Hesabı kapatsa bile kayıtlar duruyor.
d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 2 Mart 2026 #14 Faruk12 dedi: Loglamak ne, geri açıyor mu yani hesabı? Genişletmek için tıkla... Verileri silmiyor. Sunucularında tutuyor.
Faruk12 dedi: Loglamak ne, geri açıyor mu yani hesabı? Genişletmek için tıkla... Verileri silmiyor. Sunucularında tutuyor.
Th3RealKayseriLee Üstün Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 1.685 Çözümler 10 Beğeniler 1.208 2 Mart 2026 #15 Polis ciddi anlamda dediğinizi yapar hiç kale almaz. Muhtemelen çevrenizdeki aklı zorlunun biri yapıyordur. Faruk12 dedi: Polis de umursamaz Genişletmek için tıkla... Meta desteğe durumu bildirmeyi deneyin.
Polis ciddi anlamda dediğinizi yapar hiç kale almaz. Muhtemelen çevrenizdeki aklı zorlunun biri yapıyordur. Faruk12 dedi: Polis de umursamaz Genişletmek için tıkla... Meta desteğe durumu bildirmeyi deneyin.